Het leukste platform over Piemonte

Adverteren op Mijn Italiaanse tante

Meer online leads en boekingen zonder torenhoge commissie?

Nog geen adverteerder?

  • Meest geliefde tante van Italië
  • Uitgebreidste platform over Piemonte
  • Boordevol inspiratie
  • Actief op social media
  • Goed online vindbaar
  • Groeiend bezoekersaantal
  • Vast bedrag per jaar
Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.

Kies jouw pakket:

Met een vermelding op Mijn Italiaanse tante bereik je direct de Piemonteliefhebber en vakantieganger naar dit gebied.

Adverteren op Mijn Italiaanse tante

Adverteren op Mijn Italiaanse tante geeft jouw boekingen een boost. Of kom op het favorietenlijstje te staan van de Italiëliefhebber die naar de Piemonte op reis gaat.

Adverteren op Mijn Italiaanse tante levert jou boekingen én zichtbaarheid op. Meer dan 55.000 bezoekers hebben in het afgelopen seizoen dit relatief nieuwe toeristisch platform bezocht (2022-2023) dat zich specifiek richt op Piemonte. Het bezoekersaantal groeit elke maand. Vakantiegangers boeken rechtstreeks bij jouw accommodatie of activiteit zonder dat je torenhoge commissies kwijt bent. Mijn Italiaanse tante is actief op social media, verstuurt nieuwsbrieven en bouwt aan een stevig netwerk.

Mijn doel: Piemonte in al haar schoonheid samen op de kaart zetten. Daarom breid ik de website steeds verder uit met activiteiten, bezienswaardigheden en meer. Ook zoek ik actief samenwerking met toeristische partners. Daarnaast organiseer ik reizen naar deze regio. Naast een vermelding zijn er daardoor meer samenwerkingsvormen mogelijk. Leuk idee? Bel of mail gerust.

Tante bestaat echt en is thuis in Costigliole d’Asti.

Ciao ciao, Zia Xandra Derks
00316 – 212 4662

Ervaring Adriaan en Corine

We maakten kennis met Xandra op het Italië-event, waar zij haar Italiaanse ‘Ik vertrek-verhaal’ vertelde. Alsof het zo moest zijn, bleek dat we nagenoeg buren waren in de regio Piemonte. Twee jaar daarvoor was ons eigen Italiaanse avontuur begonnen en hadden we een oude ‘cascina’ gekocht in het dorpje Calosso. Inmiddels waren we zo goed als klaar met de verbouwing.Tussen onze eigen vakanties door wilden we onze casa graag af en toe verhuren aan, bij voorkeur, Nederlandse gasten. En al snel hadden we een afspraak in Italië gepland. Xandra kwam gezellig bij ons langs met haar camera al in de aanslag. Ze maakte prachtige foto’s van alle ruimtes, de tuin en het zwembad, waarna we onder het genot van een heerlijk glaasje witte Arneis uit de streek bespraken voor welk promotiepakket we zouden kiezen. We gingen voor de meest uitgebreide versie en dat bleek een schot in de roos. Meteen nadat onze Casa Calosso op de website van onze nieuwe Italiaanse tante stond, kwamen er al aanvragen binnen. En ook nu, al meer dan een half jaar verder, krijgen we nog steeds huuraanvragen binnen van mensen die aangeven ons op ‘Mijn Italiaanse Tante’ te hebben gevonden. We hoefden eigenlijk helemaal geen andere verhuurbedrijven in te schakelen en zitten inmiddels de hele zomer vol. We zijn dus erg ingenomen met deze nieuwe tante en bevelen een promotiecampagne bij Xandra dan ook van harte aan! 

Adriaan en Corine 
Eigenaren Casa Calosso

Tante fotografeert

Mooie foto's nodig van jouw accommodatie? Tante maakt foto's waarvan je zin krijgt om naar jouw locatie te gaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Dit vakantiehuis heeft tante gefotografeerd

Adverteren op Mijn Italiaanse tante

Tante Xandra
Italiaanse Tante

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?