Het beste platform van Piemonte

Adverteren op Mijn Italiaanse tante

Nog geen adverteerder?

  • Grootste platform over de Piemonte
  • Boordevol inspiratie
  • Unieke mogelijkheid tot leadgeneratie
  • Actief op social media
  • Beste zoekmachine
  • Uitgebreide presentatiemogelijkheden

Adverteren op Mijn Italiaanse tante

Adverteren op Mijn Italiaanse tante geeft jouw marketing een boost. Bereik de Italiëliefhebber die naar de Piemonte op reis gaat. Kom op zijn of haar lijstje te staan met logeeradressen, dingen om te doen, zien en te beleven.

Adverteren op Mijn Italiaanse tante. Wat is jouw voordeel? Mijn Italiaanse tante weet alle leuke adresjes in de Piemonte. Heb jij een vakantiehuis, ben je wijnmaker of bied je wat anders in Piemonte? Dan wil je natuurlijk dat jouw dienstverlening erbij staat. Dit platform is hét vertrekpunt voor een Italiëliefhebber voor een reis naar de Piëmonte. Een bezoeker van dit platform kan een profiel aanmaken en zijn things to do en places to stay op een lijstje zetten. Daar wil jij toch tussen staan? Ook als je bijvoorbeeld een webshop hebt of producten in Nederland aanbiedt, is een vermelding interessant.

Je kunt je op diverse manieren profileren op dit platform. Met een basismelding ben je al zichtbaar. Daarentegen kunnen wij ons voorstellen dat je meer te vertellen hebt. Je wilt de bezoekers immers een goed beeld geven van het moois dat jij te bieden hebt. Daarnaast kun je profiteren van onze mogelijkheid om leads te genereren van bezoekers met daadwerkelijke interesse in deze regio. Tot slot maakt Mijn Italiaanse tante met plezier een blogreis. De beste recensie krijg je immers door echte ervaringen. Zie je andere samenwerkingsmogelijkheden? Laat het gerust weten.

Wil je meer weten over adverteren op Mijn Italiaanse tante? Vraag naar de tarieven en mogelijkheden.

Extra opties

Vermelding nieuwsbrief
Social media actie
Win-actie
Videopresentatie
Extra contentblok
Blogreis
Tante vertelt

Meer weten

Adverteren op Mijn Italiaanse tante

Tante Xandra
Italiaanse Tante

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?