Voordeel met Piemonte card

Veel zien? De Piemonte card biedt voordeel

“Van de Borromeïsche eilanden tot Capella del Barolo. Piemonte heeft geweldige bezienswaardigheden. ”

Piemonte card

De sleutel tot de paleizen van Piemonte. Musea en kastelen voordelig bezoeken. De Piemonte card en Asti smart card brengen jou naar de mooiste plekken in Piemonte Italie.

Piemonte heeft prachtige bezienswaardigheden. Deze kun je voordelig bezoeken met de Piemonte card. Je hebt verschillende varianten. Wil jij het Italiaanse hof bezoeken en je voor een paar dagen de koning of koningin voelen? Dan is de Royal card geschikt. Vind je een paleis mooi om te zien, maar daarnaast ook het automuseum bijvoorbeeld, dan is de Torino + Piemonte card meer passend. Ook is er een speciale Torino + Piemonte Contemporary card. Speciaal voor diegenen die hun hart ophalen bij moderne kunst. Tot slot heeft de stad Asti haar eigen smartcard. Hiermee kun je alle belangrijke musea en paleizen voor een prikkie bezoeken.

Gratis toegang

Handig om te weten. Staatsmusea en gemeentelijke musea zijn gratis toegankelijk voor kinderen onder de 18 jaar en senioren ouder dan 65 jaar. Musea zijn meestal op maandag gesloten. Verder heeft Piëmonte veel bezienswaardigheden die je kosteloos kunt bezoeken. Denk daarbij aan de vele kerken, kastelen en andere historische gebouwen.

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over Piemonte? Ben je nieuwsgierig naar iets?

Vraag het aan Tante

“Glooiende heuvels, heerlijk weer, zalig eten en topwijnen. ”

Tante Xandra
Vakantie uitstippelen?

Torino + Piemonte Card

Piemonte + Torino card
Gratis toegang voor de belangrijkste musea en tentoonstellingen in Turijn. In het weekend en feestdagen bovendien gratis gebruik van de shuttle bus Venaria Express. Verder krijg je 10% korting op de rode City Sightseeing Torino bus en kortingen op evenementen, rondleidingen en (attractie)parken.

Torino + Piemonte Contemporary
Deze kaart biedt gratis toegang tot alle musea in Turijn die gewijd zijn aan moderne en hedendaagse kunst. Inclusief alle belangrijke tentoonstellingen.

Piemonte + Torino card: vanaf 1 dag (max. 3 x entree) € 28,00 tot 5 dagen € 50,00. Openbaar vervoer vanaf 2 dagen € 5,50.

Bestel je kaart

Royal card

Reali Sensi. De sleutel tot de paleizen van Piemonte. Met de royal card kun je gratis naar binnen bij de Koninklijke residenties en tuinen. (inclusief tijdelijke tentoonstellingen). Kijk hoe de koninklijke familie van Italië heeft geleefd. Een buitengewoon bijzondere ervaring. Denk aan het Musei Reali, Palazzo Madama, Castello di Govono en Tenuta di Pollenzo. Daarnaast kun je gratis deelnemen aan de Reali Seni rondleidingen en activiteiten. Ook kun je zonder kosten de shuttle bus Venaria Express nemen vanuit het stadscentrum van Turijn naar Reggia di Venaria. Het grootste deel van de residenties bevindt zich in de regio Turijn.

Royal card: 7 dagen € 35,00. Openbaar vervoer
vanaf 2 dagen € 5,50.

Bestel je Royal card

Smartticket Asti

Voor slechts € 10,00 heb je een geldig entreebewijs om elk van de musea te bezoeken in zeven dagen tijd.

Deze smartticket is geldig in Palazzo Mazzetti, Cripa e Museo di Sant’Anastasio, Palazzo Aflieri, Museo Guglielminetti, Domus Romana, Torre Troyana en Complesso di San Pietro in Consavia.

Openingstijden
dinsdag – zondag 10.00 – 19.00 uur

Bestel je Asti smartticket

Wat ga jij allemaal bekijken?

Tante Xandra
Italiaanse Tante

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over Piemonte? Ben je nieuwsgierig naar iets?

Vraag het aan Tante

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?