Accommodaties

De leukste plekken om te overnachten in Piemonte in Noord-Italië.

Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.

De leukste logeeradresjes


Welke provincie?
Soort accommodatie

Overnachten in Piemonte, Italië

Mijn Italiaanse tante kent de beste accommodaties van deze regio. Supermooie agriturismo’s tussen de wijnranken. Luxe hotels op de beste locaties.

Accommodaties in Piemonte. Slapen in de historische kamer van de bisschop? Wakker worden met een fabuleus uitzicht op de wijnranken? Of stap je het liefst direct vanuit hotel in gedruis? Mijn Italiaanse tante weet de mooiste vakantiehuizen in Piemonte te vinden. De leukste accommodaties om te logeren in het noorden van Italië. Mijn Italiaanse tante kent de beste logeeradresjes van deze regio. Supermooie agriturismo’s tussen de wijnranken. Luxe hotels op de beste locaties. Zoals aan het Lago Maggiore. En gastvrije B&B’s in de meest pittoreske dorpjes. Krijg inspiratie. Boek direct bij de eigenaars jouw slaap- en verblijfplaats voor een ontspannende vakantie.

Agriturismo Piemonte

Wat is een agriturismo? Een fijne vakantiewoning bij de boer op het erf. Althans, van een boerenfamilie. Want van de werkzaamheden merk je in de regel weinig. Net zoals wanneer je logeert op een Tenuta in Piemonte. Dat is een landgoed: een wijnresort met een mooie landhuis.

Hotel Piemonte

Hotels heb je in alle soorten en maten. Van een stadshotel in Turijn, Alessandria of het populaire Alba bijvoorbeeld tot een klein familiehotel met enkele kamers in een middeleeuws herenhuis in een dorp. Pracht en praal zie je terug in de mondaine hotels in badplaats Stresa. Hoe dan ook, leuke ‘alberi’ in overvloed voor een onbezorgde vakantie.

Camping Piemonte

Grote familiecampings vind je vooral in de buurt van Lago Maggiore. Kleinere campings zijn verspreid door de regio. Al dan niet op het terrein van een agriturismo. Op pad met de caravan kan een uitdaging zijn, vanwege de smalle kronkelweggetjes en soms ‘ietwat’ slechte wegdek.

Kan ik iets voor je uitzoeken?

Tante Xandra
Italiaanse Tante

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?