Accommodaties

De leukste plekken om te overnachten in Piemonte in Noord-Italië.

De leukste logeeradresjes


Welke provincie?
Soort accommodatie

Overnachten in Piemonte, Italië

Mijn Italiaanse tante kent de beste accommodaties van deze regio. Supermooie agriturismo’s tussen de wijnranken. Luxe hotels op de beste locaties.

Accommodaties in Piemonte. Slapen in de historische kamer van de bisschop? Wakker worden met een fabuleus uitzicht op de wijnranken? Of stap je het liefst direct vanuit hotel in gedruis? Mijn Italiaanse tante weet de mooiste vakantiehuizen in Piemonte te vinden. De leukste accommodaties om te logeren in het noorden van Italië. Mijn Italiaanse tante kent de beste logeeradresjes van deze regio. Supermooie agriturismo’s tussen de wijnranken. Luxe hotels op de beste locaties. Zoals aan het Lago Maggiore. En gastvrije B&B’s in de meest pittoreske dorpjes. Krijg inspiratie. Boek direct bij de eigenaars jouw slaap- en verblijfplaats voor een ontspannende vakantie.

Agriturismo Piemonte

Wat is een agriturismo? Een fijne vakantiewoning bij de boer op het erf. Althans, van een boerenfamilie. Want van de werkzaamheden merk je in de regel weinig. Net zoals wanneer je logeert op een Tenuta in Piemonte. Dat is een landgoed: een wijnresort met een mooie landhuis.

Hotel Piemonte

Hotels heb je in alle soorten en maten. Van een stadshotel in Turijn, Alessandria of het populaire Alba bijvoorbeeld tot een klein familiehotel met enkele kamers in een middeleeuws herenhuis in een dorp. Pracht en praal zie je terug in de mondaine hotels in badplaats Stresa. Hoe dan ook, leuke ‘alberi’ in overvloed voor een onbezorgde vakantie.

Camping Piemonte

Grote familiecampings vind je vooral in de buurt van Lago Maggiore. Kleinere campings zijn verspreid door de regio. Al dan niet op het terrein van een agriturismo. Op pad met de caravan kan een uitdaging zijn, vanwege de smalle kronkelweggetjes en soms ‘ietwat’ slechte wegdek.

Kan ik iets voor je uitzoeken?

Tante Xandra
Italiaanse Tante

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?