Disclaimer

Met zorg en aandacht samengesteld.

“Geen Italiaanse taferelen op Mijn Italiaanse tante ”

Disclaimer

Mijn Italiaanse tante heeft met uiterste zorg deze website samengesteld. Desondanks kunnen er fouten ingeslopen zijn. Niets menselijks is mij vreemd. Ik kan daarom niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen dientengevolge geen rechten worden ontleend. Ik aanvaard dan ook voor onjuistheden of onvolledigheden op deze site geen enkele aansprakelijkheid.

Externe links en buttons

Op deze website staan links en buttons naar externe websites van mijn samenwerkingspartners. Mijn Italiaanse tante is echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en derhalve niet aansprakelijk voor enige schade voortvloeiend uit onjuiste informatie of de inhoud van deze uitingen. Verder is Mijn Italiaanse tante niet betrokken bij de eigenlijke contacten tussen jou / derden en deze samenwerkingspartners. Mijn Italiaanse tante is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de tot stand gekomen of de wijze van uitvoering van eventueel gesloten overeenkomst(en) tussen deze partijen.

Doorlinken

Wij stellen een link van de website van Mijn Italiaanse tante naar een andere externe website op prijs. Het kan immers voordelig zijn voor ons beider vindbaarheid. Doorlinken is toegestaan op voorwaarde dat dit de goede naam van Mijn Italiaanse tante niet aantast. Ook mag niet de suggestie worden gewekt dat Mijn Italiaanse tante toestemming heeft verleend voor deze link als dat niet het geval is.

Gebruik teksten en foto’s

Spreekt de website aan? Zie je mooie foto’s of aansprekende teksten die je wilt gebruiken? Op de inhoud van de webpagina’s, zowel op de foto’s als teksten en het logo van Mijn Italiaanse tante rusten auteursrechten. Daarom mag niets op deze website worden verveelvoudigd, opgesloten in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enige andere manier zonder dat ik daar schriftelijke toestemming voor heb gegeven. Gewoon even mailen dus, dan kijk ik wat er mogelijk is. 

Tref je informatie aan waarvan je denkt dat deze onjuist of onvolledig is, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Of heb je iets dat er zeker op moet? Je bereikt mij via tante@mijnitaliaansetante.nl

Veel plezier op Mijn Italiaanse tante,

Xandra Derks

Kan ik je ergens mee helpen?

Ben je nog nooit naar Piemonte geweest? Dan kan ik me voorstellen dat je vragen hebt. Over de regio zelf, overnachtingsmogelijkheden onderweg, mooie plekken of anderszins. Vind je het fijner om een kant-en-klare reis door mij uitgestippeld te hebben? Dan kan natuurlijk. Laat het me weten en ik help je met plezier.

Kan ik je ergens mee helpen?

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?