Enoteca Vicino DiVino

Loading Als favoriet toevoegen

De bewaarplek van het beste van de wereld.

“Deze enoteca doet haar naam eer aan. Dé bewaarplek van wijnen en meer. ”
Enoteca

Enoteca Vicino DiVino

Goddelijke buurman

Enoteco Vicino diVino in La Morra is een paradijs voor de liefhebber van wijn, grappa en Italiaanse delicatessen. Enoteca betekent letterlijk bewaarplaats van wijn. De vertaling van Vicino DiVino kunnen je op twee manieren uitleggen. Enerzijds is het goddelijke buurman. Anderzijds, als je de woorden los ziet, betekent het wijn close-up. Eerlijk gezegd, zo’n buurman wil je inderdaad hebben. En de naam bewaarplaats doet de wijnwinkel ook eer aan. Waarom? Omdat je hier een collectie wijnen vindt, waar je u tegen zegt. Voornamelijk van klassieke wijnlanden, dus niet alleen uit Italië. Maar wat de winkel speciaal maakt, ze verkopen flessen uit de antieke tijd, van exclusieve wijnhuizen of (en soms gelijktijdig) tegen astronomische bedragen. Geen zorgen, ook voor de gewone beurs hebben ze fijne flessen.

Loading Als favoriet toevoegen

Een greep uit de wijncollectie

Witte wijn
- Chardonnay
- Gavi
- Roero Arneis
Rosé wijn
- Nebbiolo

- Pinot Noir
Rode wijn
- Dolcetto

- Barbera
- Ruché

- Nebbiolo
- 
Barbaresco
- 
Barolo
Dessertwijn
- Zoete wijn
- Moscato
- Grappa

Wijnproeverij

Wil jij meer weten over deze verrukkelijke wijnen? Een inspirerende wijnproeverij plannen? Of lekkere flessen voor thuis inslaan? Of wil je het groter aanpakken en deze wijnen importeren? Mijn Italiaanse tante legt met genoegen contact voor je. Kleine moeite, groot plezier.

Ik wil meer weten

Drank en delicatessen

Een fles rood van Chateau Margaux ter waarde van € 2.200,00, een grappa Marolo, een magnum Barbera of een fles olijfolie. Maar ook delicate geuren, zeepjes en glaswerk. Al deze fijne spullen vind je onder het dak van Enoteca Vicino DiVino. Wereldse producten uit Italië, specifiek uit Piëmonte maar ook van de rest van de wereld. Het beste van het beste. Je mag hier proeven van al dat lekkers. Vicino DiVino is gevestigd in La Morra, Bra, Brno, Neive en Treiso.

Vicino DiVino, Via Umberto I 29, 12064 La Morra CN

Vicino DiVino

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?