Groepreizen

Het ultieme Italiëgevoel

“Een reis om nooit meer te vergeten. ”

Groepsreis Piemonte

Een reis die herinnert

Een groepsreis naar Piemonte is gegarandeerd een beleving. Je komt terecht in een Bourgondisch paradijs waar tijd een andere rol speelt. De glooiende heuvels met wijnranken zijn als een schilderij om in te vertoeven. De stress valt direct van je schouders af. Mijn Italiaanse tante organiseert groepsreizen naar Piemonte voor maximaal zestien personen. Praktisch gezien passen zoveel mensen namelijk precies in twee taxibussen. Bovendien zijn de accommodaties, restaurants en activiteiten veelal gericht op kleinschaligheid.

Groepsreis Piemonte

Een groepsreis Piemonte is leuk voor elk gezelschap. Of je nu met familie, vrienden, collega’s of bijvoorbeeld wijnliefhebbers gaat. Uitgangspunten zijn het aantal personen, de ideeën die jullie hebben en natuurlijk het budget. De vliegtickets of vervoer naar Italië regel je zelf, daarna zet ik alles op touw. We starten met het samenstellen van het programma en vervolgens het zoeken van één of meer accommodaties. Van een luxe hotel tot overnachten bij een boerenfamilie in agriturismo: alles is mogelijk. Vervolgens kijken we naar de restaurants en de activiteiten. 

Informatie groepsreis

Ik wil samen met mijn gezelschap op reis naar Piemonte. We hebben al wat ideeën maar tante kan ons vast adviseren. Ik ben heel benieuwd wat er mogelijk is.

Kun je ons een voorstel doen?

“Glooiende heuvels, heerlijk weer, zalig eten en topwijnen. ”

Tante Xandra
Vakantie uitstippelen?

Activiteiten

Voor wat betreft de activiteiten, denk aan een stadswandeling met een storyteller, een segway tour in Turijn, wijnproeverij, truffeltocht, kookworkshop of bezoek aan een kaasmakerij. Wil je wat actiefs: wandelen in de bergen, een mountainbikerit in de heuvels, paardrijden of een fietstocht op een e-bike met een picknick tussen de wijnranken, je kiest maar. In het oogstseizoen is zelfs druivenstampen mogelijk. Door het jaar heen zijn er verschillende festiviteiten zoals oogstfeesten, wijnfestivals, Bagno Cauda Day of de kerstmarkt in Asti. Vind je zoiets leuk om te bezoeken met je gezelschap laat het dan weten. Dan kijk ik wat er te doen is in de buurt.

Informatie groepsreis

Ik wil samen met mijn gezelschap op reis naar Piemonte. We hebben al wat ideeën maar tante kan ons vast adviseren. Ik ben heel benieuwd wat er mogelijk is.

Kun je ons een voorstel doen?

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?