Rosso Barbera Weekend

Culinair wijnweekend 31 okt – 3 nov

“Culinair wijnweekend om nooit meer te vergeten”

Rosso Barbera Weekend

Rosso Barbera weekend is voor fijnproevers die dol zijn op Barberawijnen.

Rosso Barbera Weekend is een gastronomisch weekend van 31 oktober tot en met 3 november met als hoogtepunt een bezoek aan hét wijnevent van de regio: Rosso Barbera. Tijdens dit wijnfestijn in het kasteel van Costigliole d’Asti kun je de Barbera-wijnen van meer dan 300 producenten proeven. Het is de grootste proeftafel van de omgeving. Daarnaast dompel je je onder in het Piemontese culinaire leven met een wijn-spijsproeverij, een luxe viergangen diner bij aankomst en een uitgebreide lunch tussen de locals.

Rosso Barbera Weekend

Je logeert in één van de mooiste dorpjes van Italië in Neive, in het aangrenzende Castigliole Tinella of bij tante in een luxe vakantieverblijf. Je regelt zelf je vervoer naar en in Italië. Bovendien is er voldoende tijd om op eigen gelegenheid Piemonte te ontdekken of gewoonweg te relaxen. Het arrangement is gebaseerd op twee personen, maar je bent natuurlijk met meer mensen welkom. In november is het hier hoogseizoen vanwege de vele wijnfeesten en de truffel. Tante kan zich daardoor goed voorstellen dat vier dagen te kort is, ik regel met plezier een verlening van je verblijf.

Boek Rosso Barbera

Wat een feest. Wij willen naar Rosso Barbera.

Ik ga nu reserveren

Rosso Barbera Weekend Programma

31 oktober Aankomstdag
Ontvangst met glas wijn
Luxe viergangendiner bij Donna Selvatica

1 november
Ontbijt
Lunch Wijn-spijsproeverij 3 – 4 uur Paola Massa

2 november
Ontbijt
Lunch di Mamma bij Caffè Roma
Bezoek Rosso Barbera

3 november Vertrekdag
Ontbijt
Vrij te besteden

 

 

Boeking Rosso Barbera Weekend

Pakketprijs

Prijs voor 2 personen inclusief drie overnachtingen met ontbijt, glas wijn bij ontvangst, luxe viergangendiner, viergangen lunch, wijn-spijsproeverij en entree Barbera Rosso op zaterdag. Niet inbegrepen zijn drank (met uitzondering van de Barbera en grappa op Rosso Barbera), overige maaltijden en vervoer. Bij Borgo Vecchio en Albergo Castiglione Langhe logeer je in een hotelkamer en serveren ze ontbijt in het restaurant. Cascina GianTino is een Bed & Breakfast. Bij Casa di Mia Zia Bed & Wine verblijf je in een vakantiehuis dan wel appartement met eigen voorzieningen. Een gevulde koelkast met ontbijt is inbegrepen. Bij de laatste is Rosso Barbera op 20 minuten loopafstand.

Casa di Mia Zia Bed & Wine Costigliole d’Asti: € 1.099,00
Borgo Vecchio Suite 2, 3 4, 5 of 6 in Neive: € 1.150,00
Casina GianTino in Montegrosso d’Asti € 1.050,00
Albergo Castiglione Langhe Camera Deluxe in Castiglione Tinella: € 999,00

Luxere kamers of andere hotels op aanvraag.

Boeking Rosso Barbera Weekend

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?