Camping Tenuta Squaneto

Loading Als favoriet toevoegen

Bivakkeren in een luxe logdetent of zelf het tentje opslaan tussen de wijnvelden.

Adresgegevens
Frazione Squaneto - Regione Isola, 15018 Spigno Monferrato (AL)
Spigno Monferrato

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Ongerepte natuur
  • Tussen het wijngebied en de Middellandse zee
  • Ruim opgezette camping

Camping Tenuta Squaneto

Lekker bijkomen in de ongerepte natuur in je tent, caravan of glampen in een luxe lodgetent.

Camping Tenuta Squaneto heeft ruimte kampeerplakken van minimaal 100 m2. met stroomaansluiting Geen zin in een toiletrol onder de arm? Optioneel is eigen privé-sanitair en watertappunt. Het kampeergevoel zonder afzien? Dan is het heerlijk toeven op de glamping. De logdetenten hebben een eigen badkamer, keukenblok en goede bedden.

Comfort Camping

Comfort Camping Tenuta Squaneto heeft schone sanitairgebouwen, een uitstort voor chemisch toilet, een babyruimte en een kleine wasserette. Mindervaliden kunnen terecht in het lager gelegen sanitairgebouw. Bij de bar vind je de campingwinkel. De camping heeft van alles te bieden: twee zwembaden, speeltuintjes, een vijver en klein zandstrandje. De sportievelingen kunnen zich uitleven op het volleybalveld of op de trapveldjes. Je kunt lekker fietsen in de omgeving of wandelen in het heuvelachtig gebied. De camping heeft een trattoria voor lunch en diner. Op het menu staan lokale gerechten.

Grensgebied

De comfort Camping Tenuta Squanto van Pieter en Barbara ligt in het grensgebied van Ligurië en Piemonte. Daardoor ben je binnen driekwartier bij de Bloemenrivièra voor een dagje strand. Het beste van beide regio’s voor een fijne gezinsvakantie!

Faciliteiten bij Camping Tenuta Squaneto
Restaurant
Zwembad
Tuin
Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Bekijk beschikbaarheid Camping Tenuta Squaneto
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?