Agriturismo da Elvira

Loading Als favoriet toevoegen

Het authentieke Italiaanse leven. Waanzinnig uitzicht.

Adresgegevens
Via Stanto Stefano 77, 14048 Montegrosso d'Asti
CIR:005076-AGR-00007
Montegrosso d'Asti, AT

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Authentieke Italiaans leven
  • Waanzinnig uitzicht op de wijnheuvels
  • Zonnig privéterras

Agriturismo da Elvira

Rust en ruimte

Agriturismo da Elvira is een verborgen parel in het hart van Piemonte midden in het UNESCO-gebied. Overnachten in een historisch familiehuis tussen de wijnranken. Wakker worden met fluitende vogels. Met een ontbijt gemaakt door di Mamma op je eigen terras. Vanaf dat terras heb je trouwens een waanzinnig uitzicht. Een lappendeken met wijnranken, de historische kerk van Montegrosso d’Asti en andere wijnboerderijen. Je bent ondergedompeld in het echte Italiaanse leven dus. Rust, ruimte en natuur. Agriturismo da Elvira ligt op de grens van wijngebied Langhe en Monferrato. Asti en Alba zijn op een kwartiertje rijdafstand. Kortom, perfect.

Agriturismo da Elvira

Je logeert op Agriturismo da Elvira bij de bescheiden maar gepassioneerde wijnboer Alberto en moeder Elvira. Alberto maakt dan ook fantastische wijnen. Zeker even proeven. Zijn moderne wijnkelder bevindt zich op het landgoed. Vraag gerust of je even een kijkje mag nemen. Hij vertelt er graag over. Ook is er een kleinschalig restaurant waar ze typisch Piëmontese gerechten bereiden. Alberto maakt pizza en pasta, moeder Elvira neemt de rest van de bereiding van de lunch of het diner onder haar hoede. Pretentieloos noemt zij zichzelf geen kok, maar cucinaire. Anders gezegd: zij kookt niet op sterrenniveau. Maar daarentegen wel de sterren van de hemel. Puur dus. Het familierestaurant is alleen geopend op zaterdagavond (pizza) en zondagmiddag (pranzo).

Faciliteiten bij Agriturismo da Elvira
Airco
Ontbijt
Restaurant
Tuin

Beschikbaarheid checken

Leuk. Hier wil ik wel logeren. Tante wil je voor mij kijken of deze accommodatie plek heeft?

Check beschikbaarheid
Zien

Het kasteel van Costigliole d'Asti

Doen

Zondagmiddag lunch

Beleven

Antiekmarkt van Casale Monferrato

Rooms with views

Op dit moment heeft Agriturismo da Elvira één appartement met groot zonneterras. Je hebt het rijk daarom alleen op deze waanzinnige plek. In woonkeuken vind je een gasfornuis, koelvriescombi, magnetron en oven. Je kunt dus een volledige maaltijd bereiden, als je geen zin hebt om de deur uit te gaan. Verder staat er een fijn tweepersoonsbed in de koele slaapkamer, een slaapbank in de woonkeuken en is er een lichte badkamer. Vanuit alle plekken in het vakantieappartement heb je uitzicht op de heuvels.

Heerlijke tuin

Je beschikt over een eigen terras, maar in de tuin vol bloemenpracht is het eveneens heerlijk vertoeven. Tuin? Eigenlijk meer een park. Er is geen zwembad, maar eigenlijk mis je dat niet eens. Wil je toch een duik nemen, dan kun je naar het openbare zwembad Piscine Oasi Blu in het aangrenzende dorp Costigliole d’Asti. Maar ik zou lekker met een boek onder een boom gaan zitten en zo nu en dan turen over het landschap. En de kinderen? Die kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin met schommels of tikkertje spelen op het landgoed.

Benieuwd of er plek is? App 0039 – 349 211 6561“Voel je thuis bij deze Italiaanse familie”

Tante XandraAuthentiek Italië

Agriturismo da Elvira is een plek waar je even op de pauzeknop drukt om tot rust te komen. De omgeving laat stress van je schouders vallen. De warmte van de familie geeft je een welkom gevoel. Je zit midden in het wijngebied: lekker met een glas Barbera d’Asti je gedachten laten varen op je zonovergoten terras. Wat wil je nog meer?

Bekijk beschikbaarheid Agriturismo da Elvira
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?