Casa Bricchetto

Loading Als favoriet toevoegen

Vakantiehuis voor 8 personen met fanatisch uitzicht over eindeloos groen.

Adresgegevens
Località Case Sparse Bricchetto 10, 12070 Mobarcaro (CN)
Mombarcaro, CN

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Het échte Italiëgevoel
  • Panoramisch terras
  • Plonzen in je eigen zwembad

Casa Bricchetto

Casa Bricchetto is het paradijs in noord Italië van Jelle en Yvonne. Een historische boerderij gebouwd op een heuvelrug. Nu is Casa Bricchetto een fijn vakantiehuis voor acht personen met een eigen zwembad.

Het rustieke huis ligt verscholen in het groen. Omgeven door 3,5 hectaren eigen bos kun je even helemaal tot jezelf komen. Waar heb je zin in? Luieren bij het zwembad met een fantastisch uitzicht over het golvende groen? Misschien een dagje naar de Middellandse Zee? Wil je de bergen in? Geen probleem, je bent er binnen een uur. Of maak gewoon een ommetje in de heuvels rondom het huis. Het kan allemaal. Als je een vroege vogel bent en van dauwtrappen houdt, dan kom je zeker wilde dieren tegen. Geniet gelijk even van de vergezichten en de flarden ochtendnevel die door de dalen en over de heuvels trekken. Overigens mag één huisdier mee. Eén ding is zeker, in de wijde omgeving van Casa Bricchetto ervaar je Italië zoals het ooit was. Geen massatoerisme, maar leuke dorpjes, prima restaurantjes en…. te veel om op te noemen!

Casa Bricchetto is vanaf de weg niet te zien…via het zandkiezelpad kom je bij dit vakantiehuis.

Faciliteiten bij Casa Bricchetto
Zwembad
Tuin
Hond welkom
Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Zien

De ochtendnevel in de bergen

Doen

Een dagje naar Alba

Beleven

Het eten van Ristorante della Posta

Bekijk beschikbaarheid Casa Bricchetto
Beschikbaarheid bekijken
Bekijk beschikbaarheid Casa Bricchetto
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?