Kookworkshop Martino di Piemonte

De geheimen van de Piemontese kok onthuld.

“Toveren met ingrediënten tot ware Piëmontese kunststukjes. Jij kunt het!”

Kookworkshop

Het geheim van de Piëmontese keuken leer je tijdens de kookworkshop van de Italiaanse Chef-kok en wijnkenner Martino di Piemonte. De laatste vertelt je alles over de wijnen uit deze Italiaanse regio.

Hoe creëer je het ultieme Piëmontegevoel thuis? Door samen met vrienden, familie of collega’s een kookworkshop van Martino di Piemonte te volgen. Het leukste familievertier of bedrijfsuitje dat er is. Samen met een Italiaanse Chef-kok tover jij met jouw gezelschap de lekkerste Piemontese gerechten op tafel. Martino is de gastheer en de ‘esperto di vini’ van de avond. Zijn kennis over wijn uit deze Italiaanse regio is oneindig. Je bent dus verzekerd van de beste wijn-spijs combinaties.

Piemontese kookworkshop

Eigenlijk is Martino stiekem Nederlands, net zoals Mijn Italiaanse tante. Kortom, een goed bewaard familiegeheim dat wij met jou nu delen. De liefde van Martino voor Piemonte is ontstaan tijdens zijn verkenningstocht door Italië. Evenals veel Nederlanders begon zijn eerste vakantie in Toscane, het meest toeristische gebied. Langzaam waaierde hij uit naar de omliggende regio’s. Allen prachtig, totdat hij de parel Piemonte ontdekt. Het gebied van de wijn en de slow food. Als wijnliefhebber is hij in het paradijs terecht gekomen. Niets is zomaar. Tijdens een etentje met zoonlief Paul treft Martino di Piemonte vervolgens Chef-kok Angelo Colombo, een geboren en getogen Piëmontees. Na de nodige grappa ontstaat het idee om kookworkshops te organiseren. Soms samen, soms met een andere private chef. Het beste van twee werelden komt daardoor samen. Bovendien kunnen ze op deze manier anderen inspireren om zelf eens af te reizen naar Piemonte. Honger doet immers eten.

Mijn Italiaanse neef

Wat leuk die Italiaanse neef van jou, Martino di Piemonte. Gaaf dat hij zoveel weet over de wijngebieden, wijn en gerechten. Leuk dat hij dat deelt in het boek Mijn Piemonte. Zo'n kookworkshop lijkt me ook wel wat.

Hé neef, vertel eens

“Heerlijk weer, warmhartige mensen, verrukkelijk eten!”

Tante Xandra
Vakantie uitstippelen?

Samen kokkerellen

Een kookworkshop van Martino di Piemonte met een Italiaanse Chef-kok is een echte belevenis. Zelfs de degene die nog nooit een pollepel in z’n handen heeft gehouden, beleeft plezier aan zo’n avond. Al is het alleen al door het proeven van de lekkerste wijn of het beluisteren van de geestige verhalen. De heren verzorgen een Italiaanse kookworkshop in  de kookstudio’s in Leusden en Rheden. Samen bereid je meerdere gangen waarbij natuurlijk verschillende wijnen worden geschonken. Een tipje van de sluier? Een rode vermout uit Turijn, risotto ai funghi e pancetta en torta nocciole. Het menu stemt Martino van tevoren af. Wil jij echt een gave avond met vrienden, familie, zakenrelaties of collega’s? Dan is dit echt wat voor jou.

Kosten

Kookworkshop

5-gangenmenu
5 verschillende wijnen
v.a. € 95,00 per persoon

Minimaal 6 personen

Vragen of reserveren?
Martino di Piemonte
info@martinodipiemonte.nl
06 – 2266 0596

Boek een kookworkshop

Mijn Italiaanse neef

Wat leuk die Italiaanse neef van jou, Martino di Piemonte. Gaaf dat hij zoveel weet over de wijngebieden, wijn en gerechten. Leuk dat hij dat deelt in het boek Mijn Piemonte. Zo'n kookworkshop lijkt me ook wel wat.

Hé neef, vertel eens

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?