Kookworkshop Martino di Piemonte

De geheimen van de Piemontese kok onthuld.

“Check beschikbaarheid via info@martinodipiemonte.nl of bel 06 -226 605 96”

Kookworkshop

Het geheim van de Piëmontese keuken leer je tijdens de kookworkshop van de Italiaanse Chef-kok en wijnkenner Martino di Piemonte. De laatste vertelt je alles over de wijnen uit deze Italiaanse regio.

Hoe creëer je het ultieme Piëmontegevoel thuis? Door samen met vrienden, familie of collega’s een kookworkshop van Martino di Piemonte te volgen. Het leukste familievertier of bedrijfsuitje dat er is. Samen met een Italiaanse Chef-kok tover jij met jouw gezelschap de lekkerste Piemontese gerechten op tafel. Martino is de gastheer en de ‘esperto di vini’ van de avond. Zijn kennis over wijn uit deze Italiaanse regio is oneindig. Je bent dus verzekerd van de beste wijn-spijs combinaties.

Piemontese kookworkshop

Eigenlijk is Martino stiekem Nederlands, net zoals Mijn Italiaanse tante. Kortom, een goed bewaard familiegeheim dat wij met jou nu delen. De liefde van Martino voor Piemonte is ontstaan tijdens zijn verkenningstocht door Italië. Evenals veel Nederlanders begon zijn eerste vakantie in Toscane, het meest toeristische gebied. Langzaam waaierde hij uit naar de omliggende regio’s. Allen prachtig, totdat hij de parel Piemonte ontdekt. Het gebied van de wijn en de slow food. Als wijnliefhebber is hij in het paradijs terecht gekomen. Niets is zomaar. Tijdens een etentje met zoonlief Paul treft Martino di Piemonte vervolgens Chef-kok Angelo Colombo, een geboren en getogen Piëmontees. Na de nodige grappa ontstaat het idee om kookworkshops te organiseren. Soms samen, soms met een andere private chef. Het beste van twee werelden komt daardoor samen. Bovendien kunnen ze op deze manier anderen inspireren om zelf eens af te reizen naar Piemonte. Honger doet immers eten.

Meer weten? Bel of app Martino op 06 – 226 605 96 of mail info@martinodipiemonte.nl Tante heeft geen zicht op zijn agenda.

Mijn Piemonte

Een koffietafelboek, kookboek en reisverhaal in één. Martino di Piemonte vertelt zijn verhaal en geeft zijn lekkerste recepten prijs. Leuk om cadeau te geven of gewoonweg voor jezelf. Koop nu: € 39,50

Koop dit boek

“Glooiende heuvels, heerlijk weer, zalig eten en topwijnen. ”

Tante Xandra
Vakantie uitstippelen?

Samen kokkerellen

Een kookworkshop van Martino di Piemonte met een Italiaanse Chef-kok is een echte belevenis. Zelfs de degene die nog nooit een pollepel in z’n handen heeft gehouden, beleeft plezier aan zo’n avond. Al is het alleen al door het proeven van de lekkerste wijn of het beluisteren van de geestige verhalen. De heren verzorgen een Italiaanse kookworkshop in  de kookstudio’s in Leusden. Samen bereid je vijf gerechten waarbij natuurlijk verschillende wijnen worden geschonken. Uit het menu kies je van tevoren de gerechten. Wil jij echt een gaaf samenzijn van zo’n vijf uur met vrienden, familie, zakenrelaties of collega’s? Dan is dit echt wat voor jou.

Bel of app Martino voor meer info: 06 226 605 96 of stuur een e-mail naar info@martinodipiemonte.nl. Tante heeft geen zicht op zijn agenda. 

 

Reserveren via Martino

Kookworkshop 5-gangenmenu
5 verschillende wijnen
koffie met grappa of limoncello

Groepsworkshop in kookstudio Leusden minimaal 6 personen
6 personen € 125,- per persoon
7  t/m 10 personen € 110,- per persoon

Privéworkshop thuis
2 personen € 125,- per persoon
4 personen € 110,- per persoon

Vragen of reserveren? 
Martino di Piemonte
info@martinodipiemonte.nl
06 – 226 605 96
Tante heeft geen zicht op zijn beschikbaarheid. 

Boek een kookworkshop

Mijn Piemonte

Een koffietafelboek, kookboek en reisverhaal in één. Martino di Piemonte vertelt zijn verhaal en geeft zijn lekkerste recepten prijs. Leuk om cadeau te geven of gewoonweg voor jezelf. Koop nu: € 39,50

Koop dit boek

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?