Mijn Italiaanse neef

Gastronoom van de familie deelt zijn kennis van wijn en spijs.

“Mijn Italiaanse neef deelt de geheimen van de Piëmontese keuken”

Mijn Italiaanse neef

Mijn Italiaanse neef weet alles van wijn, spijs en gastronomie uit de Piemonte. Martino di Piemonte deelt zijn met plezier zijn kennis. Daarnaast kun je hem samen met een private chef inhuren voor een Piëmontese avond thuis.

Je hebt het van geen vreemde! Familieleden delen nog al eens dezelfde passie. Mijn Italiaanse neef Martino di Piemonte is net zoals tante gek op lekker eten en mooie wijn. Bovendien hebben we allebei hartstocht voor Piemonte. De schoonheid van deze regio in Italië uit zich op vele vlakken. Natuurlijk de mooie producten die hier vandaan komen. De wijn, truffels, kaas, chocolade…..ach ik kan nog wel even doorgaan. Daarnaast pittoreske dorpjes die barsten van historie. Bovenal is het uitzicht op de uitgestrekte heuvels met wijnranken sensationeel. En laten we vooral de warmhartigheid van de mensen niet vergeten. Kortom, alles wat Piemonte te bieden heeft, raakt ons in ons hart. Dat moeten meer mensen weten. Want eerlijk gezegd, te weinig zijn zich bewust van de pracht van Piemonte. Een vakantie naar het populaire Toscane ligt helaas vaker voor de hand.

Mijn Italiaanse neef Martino

De liefde van Mijn Italiaanse neef voor Piemonte is ontstaan tijdens het reizen. Ook hij is eerst naar Toscane op vakantie geweest. Dit gebied is grandioos vanwege haar historie, maar het is daarentegen ook erg druk met toeristen. Het proeft gelukkig ook naar meer…..er valt namelijk nog meer te ontdekken in Italië. Op deze manier is Mijn Italiaanse neef uitgekomen in Piemonte. Martino belandt als wijnliefhebber en kookfanaat in een walhalla. Daar waar een passie voor gastronomie en wijn ontstaan de mooiste vriendschappen. Combineer je dat met een hoeveelheid grappa dan ontpoppen de gaafste ideeën. Tijdens een etentje ontmoet Martino Chef-kok Angelo Colombo. Angelo is geboren en getogen in Piemonte. Wat krijg je als je koken plus wijn plus Piemonte neemt: een gouden formule om het Piëmontese gevoel thuis te brengen.

Private chef

Martino kun je samen met zijn private chef inhuren. Zij geven je een avond om nooit meer te vergeten: een geheel verzorgd diner (of Italiaanse meergangen lunch) met bijpassende wijnen. Ze nemen de ingrediënten mee, koken in jouw keuken en ruimen daarna de boel in de keuken op. In overleg bepaal je samen de inhoud van het diner. Leuk voor een speciale gelegenheid, trouwdag, verjaardag of gewoon om je eens te laten verwennen.

Martino di Piemonte

Wat leuk die Italiaanse neef van jou! Gaaf dat hij zoveel weet over de wijngebieden, wijn en gerechten. De gastronoom van de familie geeft zijn recepten met wijnadvies prijs op zijn eigen website. Ook verzorgt hij kookworkshops. Zijn boek Mijn Piemonte al gelezen?

Martino di Piemonte

Familiegeheim

Ik hoef je niet te vertellen dat Mijn Italiaanse neef daarom heel veel weet over wijn, spijs en alles wat daarbij hoort. Dat gaat hij delen met jullie. Maar ook de leukste plekken die hij bezocht heeft. Om je lekker te maken voor Piemonte. Er is echter nog wel een familiegeheim dat we willen verklappen. Martino di Piemonte is stiekem Nederlands. Net zoals tante. 😉

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?