Serravalle Designer Outlet

Loading Als favoriet toevoegen

Seravalle Desiger outlet. Grootste van Europa.

Ontdek de omgeving
“Scoor een rode pan bij Bialetti. Die zijn echt geweldig. ”

Grootste outlet Europa

Servalle Designer Outlet is de grootste van Europa. Het is een giga outlet. Je vindt hier de merken van grote ketens én de echte Parijse design merken. Van kleding, make-up tot interieur.

Servalle Designer Outlet betekent dat zelfs de grootste shopaholic strategisch te werk moet gaan. Want winkelen lijkt haast op werken. Zeker als je elke collectie wilt bekijken. Betreed daarom met een haviksoog de winkel. Scan en haal uit het rek wat aanspreekt. Het is namelijk onmogelijk om elk jasje, elk geurtje, elke pan aan een onderzoek te onderwerpen.  

Winkels Serravalla Designer Outlet

Shop till you drop. Dat is hier het adagium. Meer dan 240 winkels boordevol luxe in Piemonte . Welke merken vind je in Serravalle Designer Outlet? Natuurlijk de gangbare sportmerken. Een breed scala aan kledingmerken zijn vertegenwoordigd van Paul & Shark, Guess tot Patricia Pepe. Heb je een wat grotere portemonnee stap dan binnen bij de designer merken. Denk daarbij aan Balenciaga, Burberry, Ermegnegildo Zegna of Fendi.

Wil je alvast meer weten?

Ben jij ook verliefd op Italië en in het bijzonder Piemonte? Of heb jij een vakantiehuis of ander product of dienst uit die regio? Wil je iets inbrengen, zie je samenwerkingsmogelijkheden of wil je straks op de website? Neem gerust contact op. Ik ben nu in de fase van conceptvertaling van website. Je kunt dus nog niks zien. Je kunt je ook alvast aanmelden voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte. Hoe dan ook, binnenkort heb jij een Italiaanse tante. Die stiekem Nederlands is.

Neem contact op!

Faciliteiten

Naast kleding kun je los gaan in de schoenen- tassen- en sieradenwinkels. Wat dacht je van Santoni schoenen? Een Bridge tas? Of Boss bril? Ook is make-up en verzorging goed vertegenwoordigd met onder meer een Pupawinkel. Eén van mijn favorieten is de Balletti winkel. De rode pannen zijn echt geweldig. Dit alles tegen gereduceerde prijzen.Er zijn verschillende restaurantjes en standjes met eten en drinken. In de pizza-taverne Farinella eet je een traditionele pizza uit de houtoven. Ledolciterre is de smaakwinkel van Serravalle Designer Outlet. Daarnaast is er fastfood verkrijgbaar. Toiletten zijn gratis. Trek een paar uur uit om hier te vertoeven.

Bereikbaarheid 

Serravalle Designer Outlet ligt op een industrieterrein net buiten het dorp Serrarvalle Scrivia. Via de A26 is het een minuut of tien van Novi Ligure. Bewegwijzering brengt je op de juiste locatie. De outlet is elke dag geopend van 10.00 – 20.00 uur. Parkeren en eventueel opladen van de auto is gratis. Rolstoelvriendelijk. Honden mogen aangelijnd mee. Nog energie over? Op 6 kilometer afstand ligt Forti di Gavi. Hoor het liefdesverhaal van de gids tijdens een bezoek aan dit imposante fort.

Serravalle Designer Outlet, Villa della Moda 1, Serravalle Scrivia 

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?