Een Italian Private Chef aan huis.

Een Italiaanse chef-kok thuis 🙂

“Een Italian Private Chef aan huis. Dat is smullen!”

Private Chef

Een onbezorgde avond waar genieten centraal staat. Van de lekkerste Piëmontese gerechten en beste wijnen. Gewoon bij jouw thuis. Terwijl een Italian Private chef voor jullie kookt en Martino voor een goed glas wijn en de entourage zorgt.

Een Italian Private Chef die voor jou een diner of lunch bereid. Dat is het ultieme Piëmontegevoel thuis. Samen met jouw gezelschap geniet je in de vertrouwende ambiance van je eigen huis van verrukkelijke culinaire gerechten uit Piemonte. Met liefde bereid door een Italiaanse Chef-kok en voorgeschoteld met de lekkerste wijnen door Mijn Italiaanse neef. Kortom, optimaal genieten zonder gedoe van boodschappen, voorbereidingen en afwas.

Italian Private Chef

Heb je wat te vieren, wil je een bijzonder tintje geven aan een gelegenheid of gewoon een avond genieten van pure gerechten met mooie wijnen, dan is een private dinner van een Italian Private Chef het summum. Een culinaire belevenis die je nooit meer vergeet. Mijn Italiaanse neef, Martino de Piemonte, is de gastronoom van de familie. Hij heeft een ongebreidelde kennis van gerechten en wijn uit deze regio. Hij maakt daarom de meest smaakvolle wijn-spijscombinaties. Zijn Italiaanse kookkunstenaar kookt de gerechten in jouw keuken. Martino vertelt vervolgens kleurrijk wat op jouw bord ligt en welk wijn in jouw glas zit. Samengevat: een avond om te smullen!

Martino di Piemonte

Wat leuk die Italiaanse neef van jou! Gaaf dat hij zoveel weet over de wijngebieden, wijn en gerechten. De gastronoom van de familie geeft zijn recepten met wijnadvies prijs op zijn eigen website. Ook verzorgt hij kookworkshops. Zijn boek Mijn Piemonte al gelezen?

Martino di Piemonte

Hoe werkt het?

Van tevoren spreek je de avond (of middag) met Martino door. Hij stelt vervolgens een passend diner of lunch samen en selecteert bijpassende wijnen. Op de dag zelf hoef je niks te doen, benevens de tafel te dekken. De rest regelt Martino. Ben je benieuwd naar zijn geheimen van de keuken? Dan behoort een kookworkshop eveneens tot de mogelijkheden. Overigens vind je zijn recepten met wijnsuggesties op zijn eigen website. Dan krijg je een eerste idee of je kunt natuurlijk zelf al aan de slag met pan en pollepel.

Meer info of reserveren bel Martino: 06 – 22 66 05 96

Recepten van Martino di Piemonte

MijnPiemonte

Martino di Piemonte is veelvuldig in Piemonte geweest. In zijn boek ‘Mijn Piemonte’ neemt hij je mee op reis naar de mooiste plaatsen: La Morra, Neive, Alba en Barolo. Ondertussen vertelt hij alles over de gastronomie (truffels, kaas, salami en nog veel meer) en wijnen. Uiteraard staan zijn beste recepten in het boek.

Een leuk boek voor op de koffietafel of in de keukenkast. Voor jezelf of om cadeau te geven.

 

Bestel het boek Mijn Piemonte

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?