Wedding Cheong Chye - Nico

A memory never to be forgotten

“The art of enjoyment”

Wedding Cheong Chye – Nico

Wat een feest! Je bent uitgenodigd voor de huwelijksviering van Cheong Chye en Nico, midden in het prachtige Piemonte in Italië. De festiviteiten rondom het huwelijk vinden plaats van 5 tot en met 7 juni 2025. Kom gerust een dag eerder en overweeg om langer te blijven om echt alles uit deze fantastische plek te halen. Bereid je voor op een ervaring vol liefde, gelach en de allerbeste Italiaanse gastvrijheid.

Verblijf

We hebben prachtige hotels, gezellige B&B’s en charmante vakantiehuizen uitgezocht. De meesten ongeveer vijftien minuten rijden van het huis van Cheong Chye en Nico in Agliano Terme. Deze accommodaties zijn speciaal gereserveerd voor jullie van 4 tot en met 8 juni 2025. Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om je verblijf te verlengen om meer van deze schitterende Italiaanse regio te ontdekken. Heb je speciale wensen of vragen? Schroom niet om ze te stellen! Je Italiaanse tante, vloeiend in Nederlands, Engels en basis Italiaans staat klaar om je te helpen met het boeken van je hotel, het maken van restaurantreserveringen, het organiseren van leuke activiteiten en het regelen van je taxivervoer.

Boek mijn verblijf

Ik wil graag mijn verblijf boeken tijdens de trouwerij van Cheong Chye en Nico.

Boek nu

Je verblijf boeken

Piemonte is een populaire bestemming, dus we raden je aan om je verblijf te boeken zodra je je vluchtgegevens hebt bevestigd. Op het boekingsformulier kun je je gewenste verblijfsperiode en het aantal personen in je gezelschap aangeven. Onze lijst van accommodaties wordt voortdurend bijgewerkt. Deze accommodaties ze zijn in ieder geval vastgelegd voor jullie tot 1 augustus 2024. Zorg dat je voor deze datum boekt om je reservering te verzekeren.

Heb je meer tijd nodig? Geen probleem! Laat je Italiaanse tante weten wanneer je klaar bent.  Zij doet vervolgens haar uiterste best om de perfecte accommodatie voor je specifieke behoeften te vinden.

Accommodaties CC – Nico

Activiteiten en Experiences

Piemonte, het hart van slow food en fijne wijnen, biedt een scala aan ervaringen. Van het proeven van enkele van Italië’s beste wijnen zoals Barolo en Barbera d’Asti, tot truffeljachten en een magisch bezoek aan de historische ondergrondse wijnkelders in Canelli. Er is voor ieder wat wils. We presenteren de komende tijd steeds nieuwe activiteiten. Ook opties die leuk zijn voor het hele gezin en speciale evenementen voor kinderen. Voel je vrij om meer te verkennen op de website van ‘Mijn Italiaanse Tante’ voor aanvullende informatie en updates.

Experiences

Een droomhuwelijk in Piemonte

Tante Xandra
Italiaanse Tante

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?