Al Palazzo Rosso

Loading Als favoriet toevoegen

Perfect in het centrum van Neive

Adresgegevens
Al Palazzo Rosso, Piazza Italia 6, 12052 Neive AS
Neive, AT

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Smaakvol stadshotel
  • Ontbijt met lokale producten
  • Uitgerust wakker worden

Al Palazzo Rosso

Spectaculair uitzicht over de glooiende heuvels met wijnranken. In het hart van het Unesco-erfgoed in één van de mooiste dorpen van de regio Piemonte. Al Palazzo Rossi is een boetiekhotel waar het fijn vertoeven is.

Midden in het romantische middeleeuwse dorp Neive staat een opvallend rood historisch gebouw: Al Palazzo Rosso. Een familiehuis van gastvrouw Bernadette. Het boutique hotel ademt sfeer uit. Elk detail klopt. Het herenhuis is dan ook gerestaureerd met smaak. De eigenaresse is een kunstliefhebber. Overal in het Al Palazzo Rosso staan of hangen kunstwerken. Naast het hotel runt Bernadette een winkel vol luxe hebbedingen: mooie wijnen, lokale producten, zeepjes, slippers en sjaals.

In het rode paleis

De kamers van Al Palazzo Rosso zijn smaakvol en comfortabel ingericht. Desondanks is het hotel voor maximaal een aantal nachten tot een week. De kamers lenen zich er niet voor om je echt voor lange tijd op terug te trekken. Althans, op de kamer waar Mijn Italiaanse tante heeft verbleven. Overigens hoeft dat ook niet, er is genoeg in Neive en omgeving te doen. Je gaat niet naar de Piemonte om op je hotelkamer te zitten tenslotte. Het ontbijt is met zorg bereid. Veel lokale producten. Eigen gemaakte jammetjes. Kaasjes, salami, rauwkost en een heerlijk gebakken omelet.

Faciliteiten bij Al Palazzo Rosso
Ontbijt
Airco

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over Piemonte? Ben je nieuwsgierig naar iets?

Vraag het aan Tante
Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Zien

De pracht van de historie van Neive tot je laten komen.

Doen

Een glas wijn drinken bij Al Nido della Cinciallegra

Beleven

Eten bij Donna Selvatica. Een grijns die nooit meer weggaat.“Romantisch Neive steelt direct je hart”

Tante XandraKleinschalig

Wat is het fijn wakker worden bij Al Palazzo Rosso. Gewoon een goed bed, fijne douche op een koele kamer. Daarna geniet je van een uitgebreid ontbijt bereid met liefde door Bernadette. Je eet meer dan je eigenlijk op kunt. Het boutique hotel ligt ideaal in het centrum van Neive. In dit dorp moet je gewoon ooit geweest zijn. Blijf hier slapen als je onbegrensd wil genieten bij één van vele restaurants, wijnbarretjes of enoteca’s.

 

Bekijk beschikbaarheid Al Palazzo Rosso
Beschikbaarheid bekijken
Bekijk beschikbaarheid Al Palazzo Rosso
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?