Al Palazzo Rosso

Loading Als favoriet toevoegen

Perfect in het centrum van Neive

Adresgegevens
Al Palazzo Rosso, Piazza Italia 6, 12052 Neive AS
Neive, AT

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Smaakvol stadshotel
  • Ontbijt met lokale producten
  • Uitgerust wakker worden

Al Palazzo Rosso

Spectaculair uitzicht over de glooiende heuvels met wijnranken. In het hart van het Unesco-erfgoed in één van de mooiste dorpen van de regio Piemonte. Al Palazzo Rossi is een boetiekhotel waar het fijn vertoeven is.

Midden in het romantische middeleeuwse dorp Neive staat een opvallend rood historisch gebouw: Al Palazzo Rosso. Een familiehuis van gastvrouw Bernadette. Het boutique hotel ademt sfeer uit. Elk detail klopt. Het herenhuis is dan ook gerestaureerd met smaak. De eigenaresse is een kunstliefhebber. Overal in het Al Palazzo Rosso staan of hangen kunstwerken. Naast het hotel runt Bernadette een winkel vol luxe hebbedingen: mooie wijnen, lokale producten, zeepjes, slippers en sjaals.

In het rode paleis

De kamers van Al Palazzo Rosso zijn smaakvol en comfortabel ingericht. Desondanks is het hotel voor maximaal een aantal nachten tot een week. De kamers lenen zich er niet voor om je echt voor lange tijd op terug te trekken. Althans, op de kamer waar Mijn Italiaanse tante heeft verbleven. Overigens hoeft dat ook niet, er is genoeg in Neive en omgeving te doen. Je gaat niet naar de Piemonte om op je hotelkamer te zitten tenslotte. Het ontbijt is met zorg bereid. Veel lokale producten. Eigen gemaakte jammetjes. Kaasjes, salami, rauwkost en een heerlijk gebakken omelet.

Faciliteiten bij Al Palazzo Rosso
Airco
Ontbijt

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over Piemonte? Ben je nieuwsgierig naar iets?

Vraag het aan Tante
Zien

De pracht van de historie van Neive tot je laten komen.

Doen

Een glas wijn drinken bij Al Nido della Cinciallegra

Beleven

Eten bij Donna Selvatica. Een grijns die nooit meer weggaat.“Romantisch Neive steelt direct je hart”

Tante XandraKleinschalig

Wat is het fijn wakker worden bij Al Palazzo Rosso. Gewoon een goed bed, fijne douche op een koele kamer. Daarna geniet je van een uitgebreid ontbijt bereid met liefde door Bernadette. Je eet meer dan je eigenlijk op kunt. Het boutique hotel ligt ideaal in het centrum van Neive. In dit dorp moet je gewoon ooit geweest zijn. Blijf hier slapen als je onbegrensd wil genieten bij één van vele restaurants, wijnbarretjes of enoteca’s.

 

Bekijk beschikbaarheid Al Palazzo Rosso
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?