Casa di Mia Zia

Loading Als favoriet toevoegen

Het huis van tante. Opening in 2024. Ben jij een held?

Eigen website bekijken
Adresgegevens
Strada Drotte 8, 14055 Costigliole d'Asti
Costigliole d'Asti, AT

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Overnachten tussen de wijnranken
  • Waanzinnig uitzicht
  • Luxe vakantieverblijf

Casa di Mia Zia

Het huis van mijn tante

Casa di Mia Zia is het huis van Mijn Italiaanse tante in Costigliole d’Asti in Piemonte. Hoe gaaf! Je kunt binnenkort logeren bij je eigen Italiaanse tante. De voormalige wijnboerderij uit 1910 bevindt zich midden in het UNESCO-gebied tussen de wijnranken van het kasteeldorp. Op dit moment woont tante in het vintagehuis, vanaf 2024 kun je overnachten. Momenteel zijn we zijn druk met de restauratie. We gaan het verbouwen tot drie te gekke vakantieverblijven. Loft Luigi komt in de oude hooizolder en heeft een waanzinnig uitzicht op de hazelnootbomen en wijnranken. Suite Erbaluce krijgt een portico, een overkapping, waardoor binnen en buiten in elkaar overvloeien. Je hebt dus altijd een schaduwrijke plek.

Casa di Mia Zia

Villa Uve is een vakantiehuis aan de kopse kant van de cascina. Het heeft een eigen tuin en kijkt uit op de wijnheuvels en de sneeuwtoppen van de Alpen. Hier vier je volledig privé vakantie. Elk vakantieverblijf heeft een sfeervolle slaapkamer, luxe badkamer, een riante woonkeuken en een eigen buitenruimte. Wij creëren een volwassengerichte Bed & Wine (adults only) waar je volledig tot rust komt. In de historische wijnkelder ontstaan straks de mooiste ontmoetingen bij een glas wijn. Verder kun je de vakantiekilo’s te lijf gaan in de gym of lekker poedelen in het zwembad. In onze tuin zijn er verschillende zitjes of je schuift aan de stamtafel aan voor een leuk gesprek. Het dorpscentrum is op loopafstand. In Alba of Asti ben je in 20 minuten. Kortom, een onbezorgde vakantie waarbij je dierbare herinneringen maakt. 

Faciliteiten bij Casa di Mia Zia
Airco
Tuin
Zwembad

Ik wil bij tante logeren

Gaaf zeg. Bij Mijn Italiaanse tante overnachten. Maak alvast maar een reservering. Ik durf het aan om als één van de aller eersten te blijven logeren. Met het formulier geef ik mijn gewenste vakantieperiode aan je door. Ik hoor zo snel mogelijk of de reserveringsaanvraag in goede orde ontvangen is.

Ik wil logeren
Zien

La Rocca Costigliole d'Asti

Doen

Naar de antiekmarkt

Beleven

Piemonte ontdekken

Reserveren

Durf jij het aan om te reserveren zonder dat je weet hoe dit rustieke vakantieoord uiteindelijk eruit komt te zien? Je weet, bij familie word je in de watten gelegd. Daar zal het niet aan liggen. En de ruimtes worden fantastisch. Maar of het zwembad al klaar is? Of er mogelijk nog wat bouwvakkers rondlopen, zonder van het erf gejaagd te worden van de herrie natuurlijk. Hoe dan ook, we gaan samen geschiedenis schrijven. Ik vind je nu al een held want jij toont lef. Net zoals wij met de stap die we gemaakt hebben om hier in Costigliole d’Asti een nieuw leven op te bouwen. Bouw jij met ons mee aan dit avontuur?

Kom langs

Vanaf april 2024 plaatsen wij reserveringen. Eerder kan, maar dan is het nog even onder voorbehoud. Uiteraard houd ik je op de hoogte van de vorderingen in de verbouwing. Mail naar zia@casadimiazia.com

Zin in een glas wijn?
Wil je voor de opening al een kijkje komen nemen? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen of appen: 00316 212 466 62

Culinaire wijnreis
Kun je niet zo lang wachten? Of ben je met een groep en wil je de schoonheid van Piemonte ontdekken tijdens een culinaire wijnreis? Ik organiseer het met plezier“Whoop whoop. Straks kun je logeren bij tante. ”

Tante XandraOpening Casa di Mia Zia

De opening van Casa di Mia Zia is in april 2024.  Mogelijk is het sneller klaar en kun je al eerder logeren. Nieuwsgierig? Als eerste reserveren? Laat maar weten.

zia@casadimiazia.com
0031 6212 466 62
0039 347 390 7014

 

 

Bekijk beschikbaarheid Casa di Mia Zia
Beschikbaarheid bekijken

Populaire accommodaties


Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?