Casa di Mia Zia

Loading Als favoriet toevoegen

Gaaf! Logeren bij Mijn Italiaanse tante tussen de wijnranken.

Adresgegevens
Strada Drotte 8, 14055 Costigliole d'Asti
CIR-code: volgt bij opening
Costigliole d'Asti, AT

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Overnachten tussen de wijnranken
  • Waanzinnig uitzicht
  • Luxe vakantieverblijf

Casa di Mia Zia

Het huis van mijn tante

Casa di Mia Zia is het huis van Mijn Italiaanse tante in Costigliole d’Asti in Piemonte. Hoe gaaf! Je kunt vanaf oktober 2024 logeren bij je eigen Italiaanse tante. De voormalige wijnboerderij uit 1910 bevindt zich midden in het UNESCO-gebied tussen de wijnranken van het kasteeldorp. Op dit moment woont tante in het vintagehuis met faciliteiten uit 1950. Daarom zijn we druk met de restauratie. We gaan het verbouwen tot twee te gekke vakantieverblijven. Suite Erbaluce krijgt een gazebo, een overkapping, waardoor binnen en buiten in elkaar overvloeien. Je hebt dus altijd een schaduwrijke plek.

Casa di Mia Zia

Villa Uve is een vakantiehuis aan de kopse kant van de cascina. Het heeft een eigen tuin en kijkt uit op de wijnheuvels en de sneeuwtoppen van de Alpen. Hier vier je volledig privé vakantie. Elk vakantieverblijf heeft een sfeervolle slaapkamer, luxe badkamer, een riante woonkeuken en een eigen buitenruimte. Wij creëren een volwassengerichte Bed & Wine (adults only) waar je volledig tot rust komt. In de historische wijnkelder ontstaan straks de mooiste ontmoetingen bij een glas wijn. Verder kun je de vakantiekilo’s te lijf gaan in de gym of lekker poedelen in het zwembad. In onze tuin zijn er verschillende zitjes of je schuift aan de stamtafel aan voor een leuk gesprek. Het dorpscentrum is op loopafstand. In Alba of Asti ben je in 20 minuten. Kortom, een onbezorgde vakantie waarbij je dierbare herinneringen maakt. 

Faciliteiten bij Casa di Mia Zia
Zwembad
Airco
Tuin

Ik wil bij tante logeren

Gaaf zeg. Bij Mijn Italiaanse tante overnachten in haar Bed & Wine in Costigliole d'Asti. Ik wil graag wakker worden van fluitende vogels, uitkijken op de glooiende heuvels met wijnranken en genieten van een goed glas wijn.

Ik wil logeren
Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Zien

La Rocca Costigliole d'Asti

Doen

Naar de antiekmarkt

Beleven

Piemonte ontdekken

Reserveren

Durf jij het aan om te reserveren zonder dat je weet hoe dit rustieke vakantieoord uiteindelijk eruit komt te zien? Je weet, bij familie word je in de watten gelegd. Daar zal het niet aan liggen. En de ruimtes worden fantastisch. Maar of het zwembad al klaar is? Of er mogelijk nog wat bouwvakkers rondlopen, zonder van het erf gejaagd te worden van de herrie natuurlijk. Hoe dan ook, we gaan samen geschiedenis schrijven. Ik vind je nu al een held want jij toont lef. Net zoals wij met de stap die we gemaakt hebben om hier in Costigliole d’Asti een nieuw leven op te bouwen. Bouw jij met ons mee aan dit avontuur?

Opening

Vanaf oktober 2024 plaatsen wij reserveringen. Uiteraard houd ik je op de hoogte van de vorderingen in de verbouwing. Mail naar zia@casadimiazia.com

Culinaire wijnreis
Kun je niet zo lang wachten? Of ben je met een groep en wil je de schoonheid van Piemonte ontdekken tijdens een culinaire wijnreis? Ik organiseer het met plezier. Of boek nu het Rosso Barbera weekend eind oktober.

 “Whoop whoop. Straks kun je logeren bij tante. ”

Tante XandraOpening Casa di Mia Zia

De opening van Casa di Mia Zia is in oktober 2024.  Nieuwsgierig? Als eerste reserveren? Laat maar weten.

zia@casadimiazia.com
0031 6212 466 62
0039 347 390 7014

 

 

Bekijk beschikbaarheid Casa di Mia Zia
Beschikbaarheid bekijken
Bekijk beschikbaarheid Casa di Mia Zia
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?