Italië Evenement

Kom luisteren naar mijn verhaal op 3 juni.

“Drie dagen Italië in Nederland”

Italië Evenement

Het Italië Evenement op 2, 3 en 4 juni 2023 bij Kasteel De Haar in Haarzuilens is hét evenement voor de Italiëliefhebber. In de karakteristieke kasteeltuin is er een slinger aan standjes, kraampjes en uitdragerijen met al het fijns uit Italië. Bij binnenkomst word je toegezongen door een Italiaanse chansonnier. Je raakt daardoor direct in de juiste mood. Koffie! Of op z’n Italiaans: espresso.

Espresso

Op het Italië Evenement klok je eerst bij zo’n leuke baristakar een slok espresso weg. De geur van salami, kaas en mortadella dringt langzaam je neus binnen. Oef. Tien minuten na binnenkomst sta je in het paradijs der verleidingen. Is het al te vroeg voor een glas wijn of limoncello? Op links een fantastische tas, op rechts een geweldige jurk en daar……euch. Waar is je man? Ah, die staat bij de auto’s te koekeloeren.

20 jaar

Het zal je niet verbazen dat ik zeker 15 jaar geleden al op het Italië Evenement kwam. Misschien wel eerder. Deze editie is een jubileumeditie, de 20ste maal. Heerlijk shoppen, proeven, ruiken, struinen, luisteren, ontmoeten en lachen. Dompel je onder in het Italiaanse leven.

Il Giornale

En dan krijg ik op eens een mailtje. “Wie is die tante toch?” Afzender, de uitgever van Il Giornale, een Nederlandse krant boordevol nieuws uit Italië: cultuur, kunst, vakantie, koken en meer. Meermaals was Mijn Italiaanse tante in gesprekken voorbij gekomen, nu werd de uitgever toch nieuwsgierig. Waarom ik nog geen contact gezocht heb? In mijn opinie moest mijn toeristisch platform over Piemonte moet eerst voldoende body en inhoud hebben, voordat ik de pers actief ga benaderen. En zie hier. De tam tam heeft zijn werk gedaan. Eigenlijk beter.

Presentatie

Edgar, de uitgever, volgt me al een tijdje op social media. Of ik mijn verhaal wil vertellen op het Italië Evenement? Met groot plezier. Zaterdag 3 juni om 12.00 uur en 16.00 uur in het kapelletje. Kom je luisteren? Naast genieten natuurlijk van al het moois dat er in de Kasteeltuin van Kasteel De Haar te ontdekken is.

Mail Tante

Mijn Italiaanse tante brengt alles van de Piemonte samen.

Idee bespreken?

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?