Mia Zia italiana Xan di Derks Aleida

Hopsakee. En door onder Italiaanse vlag.

“Alles is te verhuizen, behalve je Google vermelding”

Mia Zia italiana Xan di Derks Aleida

Klik. Klik. Klik. Met een paar drukken op de knop en de betaling van 1 cent is mijn Nederlandse bedrijf ontmanteld. Ploef weg. Na bijna 21 jaar. Best heftig. Of niet? Welnee, niet getreurd, we gaan door onder Italiaanse vlag. De bedrijfsnaam, een hele mond vol: Mia Zia italiana Xan di Derks Aleida. Juist. Ik heb het zelf niet bedacht, de wetgeving in Italië stelt bepaalde vereisten aan een naam. Dus Mijn Italiaanse tante is nu Mia Zia Italiana plus Xan di Derks Aleida. Onder deze noemer doe ik verschillende zaken.

Toeristisch platform

Mijn Italiaanse tante is hét toeristisch platform voor Piemonte in Italië. De leukste plekken om te logeren, zien, doen en beleven. Maak je een account aan, kun je alle favoriete plekken bewaren. Zo heb je altijd je online reisplanner bij de hand. Een niche voor adverteerders en daardoor interessant.

Maatwerkreizen

Wil je Piemonte met een groep ontdekken? Met plezier stel ik een te gekke reis samen voor 2 tot 20 personen waarbij alles geregeld is: van accommodatie, restaurants, activiteiten (museum bezoek, op pad met een truffeljager, wijnproeverij, etc.) tot vervoer ter plekke.


Bed & Wine

Bij Casa di Mia Zia – Bed & Wine oftewel Het huis van tante kun je vanaf april 2024 blijven logeren. Misschien eerder. Afhankelijk hoe snel de verbouwing gaat. Durf je het aan om alvast te reserveren? Dan ben je voor mij een held en schrijven we samen geschiedenis. De website lanceer ik binnenkort.

Communicatie

Voor leuke communicatieopdrachten maak ik nog steeds tijd. Op remote basis. Advies, interviews, blogs, contentcreatie en vergelijkbaar. Wel iets tofs. Zeg maar, waarvoor je eerder je bed uitkomt.

Presentatie – lezing

Een pakkend verhaal gelieerd aan Piemonte, wijn of emigratie om een groep te enthousiasmeren en te inspireren. Voor een congres, klantendag of evenement bijvoorbeeld. Op 3 juni spreek ik op het Italië Evenement bij kasteel De Haar in Haarzuilens. Kom gerust kijken.

Wil je me helpen?

Mia Zia italiana Xan di Derks Aleida is er klaar voor. Kom maar op! Oh, waarom mijn Nederlandse bedrijf opgeheven is? Ik ben geen Nederlands ingezetene meer. Dus logisch om ook mijn zakelijke leven te verhuizen naar hier. Eén ding kon ik niet verhuizen. Gek genoeg mijn Google vermelding met alle reviews. Ook: ploef weg. Daar baal ik wel van. Wil je me helpen? Schrijf een review op Google. Zo zorgen we samen dat Mijn Italiaanse tante voor Italiëliefhebbers nog beter vindbaar wordt.

Mail Tante

Mijn Italiaanse tante brengt alles van de Piemonte samen.

Idee bespreken?

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?