Update uit Piemonte

Sjonge jonge….gelukt!

“Rome is ook niet in één dag gebouwd, toch?!”

Update uit Piemonte

Update uit Piemonte. Sjonge, jonge, het is gelukt hoor! De vergunningaanvraag voor de renovatie van onze cascina (voormalige wijnboerderij op het platteland van Piemonte) is eruit. Binnen 30 dagen moet de gemeente reageren, dus in principe zouden we in juli kunnen starten met de grote verbouwing. Juli….ja,ja…..vakantietijd…..ik weet het….

Tante Catootje

De keuze voor de bouwer is gemaakt. Nu nog de elektricien en loodgieter. Daarvoor zijn we nog wel aan het stoeien met offertes. Mijn blonde haar en mijn Italiaans met Nederlands accent zijn in dit geval niet voordelig. Maar soms ontmoet je iemand die mogelijk heel waardevol is. Een Italiaanse tante Catootje die haar eigen mannen uit de bouw eens laat kijken. Want ze hekelt dat er een plus op offertes zit voor buitenlanders. Ik ben dol op dit soort tantes.

Update uit Piemonte

Deze update uit Piemonte is er niet zomaar één. Ken je dat? Dat alles samenvalt? Ook de ‘vergunningaanvraagmelding’-iets voor mijn reisbureau is afgelopen week verstuurd. Gemeente Costigliole d’Asti heeft het maar druk met deze tante. Ik kan dus officieel los. En dat is maar goed ook. Want deze oude sjacheraar, huizenjager, communicatiedame, reistruus is tegenwoordig ook Wedding planner. Of ik voor 100 man onderdak, taxivervoer en entertainment kan regelen voor een driedaagse trouwerij? Tuurlijk!

Vol aan de bak

Dus vol aan de bak. Op Mijn Italiaanse tante heb ik een apart gedeelte gemaakt waar deze gasten uit Singapore en Nederland hun verblijf kunnen boeken. Een mooie bijkomstigheid? De nieuwe accommodaties zijn ook voor jou beschikbaar als je naar Piemonte wil. 😉

O,ja…ik had ook nog een influencerklusje….Cannoli’s eten. Je kunt het slechter treffen.

Mail Tante

Mijn Italiaanse tante brengt alles van de Piemonte samen.

Idee bespreken?

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?