La Signora in Rosso

Loading Als favoriet toevoegen

Daar waar de locals eten

Adresgegevens
Via Crova 2, 14049 Nizza Monferrato
“Eten voor de aardigheid en gezelligheid”
Nizza Monferrato

La Signora in Rossa

Strijk neer op het terras en geniet!

La Signora in Rosso Osteria Vineria is een heerlijke plek om te lunchen of te dineren. Bij mooi weer kom je terecht in een oase van rust in de terrastuin. Genieten onder de schaduwrijke boom waarbij je lekker een beetje weg kunt kijken. Bediening die met een grote glimlach de kookkunsten van de chef voorschotelt. La signora in rossa…..je weet wel, van dat liedje van Chris de Burgh.

La Signora in Rosso betekent ontspannen lunchen of dineren in een sfeervolle ambiance.. De beelden van de volronde dames en de kunstige muurschilderingen lokken je om in de ommuurde tuin te spieken. De keuvelende Italianen doen de rest en laten je neerploffen op een stoel. Het is hier gezellig.

Naar website

Menukaart

Voor een vleugje romantiek ga je naar binnen in de osteria. La Signora in Rosso zetelt in een intieme kelder. Zowel het restaurant als de wijnwinkel bevinden zich onder prachtige authentiek bakstenen gewelven. De witte houten tafels met wit damasten tafelkleden zorgen voor licht en ruimte. De inrichting is opgeleukt met kunst. Een fijne sfeer om gemoedelijk te tafelen. De gerechten zijn typisch Piemontees met een hang naar de regio Monferrato. Allora, je bent in Nizza Monferrato. Dan is dat logisch, toch?

Wat staat er zoal op de menukaart? Natuurlijk Insalata Russa, Vitello Tonato en Carna Cruda maar daarnaast ook morbide ei, bladerdeeg met groenten, risotto en ravioli. Fijne wijn gekozen? Je kunt gelijk een flesje meenemen voor thuis uit de bijbehorende wijnwinkel. Wel even een tafel reserveren als je zeker wil zijn van een plek. Een uitgebreide website hebben ze niet, daarvoor zijn ze te druk in de keuken. Je kunt al wel een blik op hun socials werpen, maar verwacht ook daar niet te veel. Laat je gewoon verrassen. Je komt voor la convivialità e la Nicesità. Oftewel voor de aardigheid en gezelligheid.

Via Crova 2, 14049 Nizza Monferrato

Indruk van La Signora in Rosso

Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?