La Signora in Rosso

Loading Als favoriet toevoegen

Daar waar de locals eten

“Eten voor de aardigheid en gezelligheid”
Monforte d'Alba

La Signora in Rossa

Strijk neer op het terras en geniet!

La Signora in Rosso Osteria Vineria is een heerlijke plek om te lunchen of te dineren. Bij mooi weer kom je terecht in een oase van rust in de terrastuin. Genieten onder de schaduwrijke boom waarbij je lekker een beetje weg kunt kijken. Bediening die met een grote glimlach de kookkunsten van de chef voorschotelt. La signora in rossa…..je weet wel, van dat liedje van Chris de Burgh.

La Signora in Rosso betekent ontspannen lunchen of dineren in een sfeervolle ambiance.. De beelden van de volronde dames en de kunstige muurschilderingen lokken je om in de ommuurde tuin te spieken. De keuvelende Italianen doen de rest en laten je neerploffen op een stoel. Het is hier gezellig.

Naar website

Menukaart

Voor een vleugje romantiek ga je naar binnen in de osteria. La Signora in Rosso zetelt in een intieme kelder. Zowel het restaurant als de wijnwinkel bevinden zich onder prachtige authentiek bakstenen gewelven. De witte houten tafels met wit damasten tafelkleden zorgen voor licht en ruimte. Een fijne sfeer om gemoedelijk te tafelen. De gerechten zijn typisch Piemontees met een hang naar de regio Monferrato. Allora, je bent in Nizza Monferrato. Dan is dat logisch, toch?

Wat staat er zoal op de menukaart? Natuurlijk Insalata Russa, Vitello Tonato en Carna Cruda maar daarnaast ook morbide ei, bladerdeeg met groenten, risotto en ravioli. Fijne wijn gekozen? Je kunt gelijk een flesje meenemen voor thuis uit de bijbehorende wijnwinkel. Wel even een tafel reserveren als je zeker wil zijn van een plek. Een uitgebreide website hebben ze niet, daarvoor zijn ze te druk in de keuken. Je kunt al wel een blik op hun socials werpen, maar verwacht ook daar niet te veel. Laat je gewoon verrassen. Je komt voor la convivialità e la Nicesità. Oftewel voor de aardigheid en gezelligheid.

Via Crova 2, 14049 Nizza Monferrato

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?