Kontessa

Loading Als favoriet toevoegen

Na een shopbezoek bij Kontessa kun jij shinen.

Ontdek de omgeving
“Til je look naar een hoger level. Hier vind je een dijk van een outfit. Van blouse, tas tot schoenen. ”

Kontessa

What to wear? Elegante prints, jasjes met accenten of een vegan broek. In deze modezaak vind jij de ultieme matching outfit.

Kontessa in Asti. De modezaak waar elke vrouw hebberig van wordt. De eigenaresse heeft smaak en stijl. Dat zie je terug in haar collectie. Net even anders. Samengevat is het draagbaar ultramodern. Wat ik geweldig vind, is dat je hier een top, schoenen én tas in hetzelfde design kan kopen. Je hele look is dus op elkaar afgestemd. En denk je, op die Italiaanse slippers met hakken houd ik het geen dag vol. Nou, dat blijken dan echte slofjes te zijn. Neem even de tijd om alles goed te bekijken. De winkel is namelijk niet zo groot, maar staat bomvol hebbedingen.

Kontessa Quacquarelli, Via Pietro Gobetti 13, 12100 Asti AT

Kan ik je ergens mee helpen?

Ben je nog nooit naar Piemonte geweest? Dan kan ik me voorstellen dat je vragen hebt. Over de regio zelf, overnachtingsmogelijkheden onderweg, mooie plekken of anderszins. Vind je het fijner om een kant-en-klare reis door mij uitgestippeld te hebben? Dan kan natuurlijk. Laat het me weten en ik help je met plezier.

Kan ik je ergens mee helpen?

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?