Piazza Duomo
Een stem geven aan de dialoog tussen de gast en de keuken van Enrico. Een weerspiegeling van de gerechten: sober tot op het bot maar met een smaakbeleving die je niet eerder ervaren hebt.
Piazza Duomo is hét driesterrenrestaurant van de Piemonte. “De meest complexe salade die ik ooit heb gegeten”, zei de enthousiaste ober van Donna Selvatica in Neive over de gerechten op de kaart. Kookkunstenaar Enrico Crippa geeft een persoonlijke twist aan traditionele Piëmontese gerechten. Maar zonder opsmuk. “Overal kun je goed eten: thuis, in een trattoria of restaurant. We hebben hier fantastische producten: Alba witte truffel, Fassona-vlees, konijn, witte rapen, hazelnoot en ga zo maar door”. Dit toprestaurant is beleving: in smaak, stijl en met persoonlijke service. En door de bijzondere inrichting en topwijnen. Dit alles zonder aan soberheid te verliezen. Michelin gaf Piazza Duomo drie sterren. Niet voor niets.
Naar website