B&B Contrada dei Giardini

Loading Als favoriet toevoegen

Art Nouveau palazzo in historisch centrum van Cuneo. Lekker ontbijtje.

Adresgegevens
Via Amedeo Rossi, 12100 Cuneo (CN)
Cuneo, CN

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Zorgzame gastvrouw
  • Mooi historisch pand
  • Midden in het centrum

B&B Contrada dei Giardini

B&B Contrada dei Gardini ligt midden in het oude centrum op loopafstand van alles wat je kunt beleven in Cuneo.

Bij B&B Contrada dei Giardini verwacht je iets met tuinen. Die vind je er echter niet. De naam is namelijk een verwijzing naar de historische naamaanduiding van het district. Daarentegen barst dit sfeervolle zeventiende-eeuwse palazzo van historie. B&B Contrada dei Giardini ligt midden in het centrum van Cuneo. In een straat waar de tand des tijds haar sporen heeft achtergelaten. Scheve huizen met gebladderde verf, verroeste regenpijpen en onregelmatige keien op de straat. Laat je daardoor niet ontmoedigen, zodra je de trappen naar de bed & breakfast neemt, kom je terecht in een elegante residentie. Wat tref je zoal aan? Schitterende beschilderde plafonds in de ontbijt- c.q. relaxruimte, mooi oud houtwerk in de gangen en kamer en tot slot kunstwerken aan de muur. De B&B heeft meerdere kamers maar is kleinschalig en gemoedelijk van opzet.

B&B Contrada dei Giardini

De B&B-kamers zijn ingericht met antiek meubilair. Bedden, kasten en een zitje hebben sierlijk houtsnijwerk. Er zijn glimmend houten vloeren. En zonnig geel in de stoffering. De badkamer is luxe. Fijne zeepjes en shampoo en dikke handdoeken liggen voor je klaar. Ook is er een fles water op de kamer. Een klein Frans balkonnetje geeft uitzicht op de binnentuin. De airco snort in de zomer voor een aangename temperatuur in de kamer. De zorgzame eigenaresse is superaardig. Toon je interesse in de historie van haar mooie appartement, dan mag je misschien een glimp opvangen van de authentieke keuken. Een plaatje! In deze keuken bereidt ze vol enthousiasme een ontbijt voor je. Verse cappuccino, knisperende broodjes en een gebakken of gekookt eitje. Je roept maar! B&B Contrada dei Giardini is een fijne plek om te overnachten. Zeker als je van oude panden houdt en persoonlijke aandacht waardeert.

Cuneo is een leuke stad om te bezoeken. Op dinsdag is er een enorme markt. Er zijn terrasjes, musea en verschillende indrukwekkende monumenten. Ga ook een kijkje nemen in het stadspark.

Faciliteiten bij B&B Contrada dei Giardini
Airco
Ontbijt

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?