Ca’ San Sebastiano

Loading Als favoriet toevoegen

Wat krijg je als je een spa en wijn combineert? Wijntherapie. Ben jij er al aan toe?

Adresgegevens
Via Ombra, 10, 15020 Castel San Pietro AL, Italië
Camino, AL

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Onderdompelen in een wijnbad
  • Kleine gerechten, grote smaken
  • Stijlvol ruim appartement

Herboren bij Ca' San Sebastiano Wineresort

Een sessie wijntherapie bij Ca’ San Sebastiano Wineresort. Als herboren terug na een ontspannen verblijf. Al kun je het wijnbad ook overslaan en een duik in het zwembad nemen.

Boven op een berg in de middle of nowhere van Piemonte ligt Ca’ San Sebastiano Wine Resort.  Het landhuis op het platteland herbergt hotelkamers, appartementen en een spa. Wil je helemaal tot rust komen? Dan verblijf je hier voor een weekend voor een relaxarrangement. Daarentegen is het ook een uitstekende uitvalbasis voor een langer verblijf om de regio Vercelli te ontdekken.

Wijnresort

Ca’ San Sebastiano Wine Resort ligt aan goed begaanbaar een landweggetje. Het is een uitgebreid complex zonder aan charme te verliezen. Buiten op je terrasje van het appartement hoor je de oudere buurvrouwen keuvelen tijdens hun dagelijkse samenkomst. Via een binnen-door-route loop je naar de spa. Vervolgens loop je via een binnenplaatsje met authentieke huisjes naar de tuin met zwembad. Vandaar treed je zo het hotel met ontbijtruimte en restaurant binnen.

Faciliteiten bij Ca’ San Sebastiano
Airco
Ontbijt
Restaurant
Tuin
Zwembad

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over Piemonte? Ben je nieuwsgierig naar iets?

Vraag het aan Tante
Zien

Een blik in het tegenover gelegen kapelletje werpen.

Doen

De wandelschoenen aan en de omgeving verkennen.

Beleven

Wijntherapie natuurlijk! Samen me je besties.

Stijlvol

De appartementen zijn ruim van opzet en stijlvol ingericht. Sierelementen van het tegenover gelegen kapelletje zijn teruggebracht op het plafond. Ofschoon de keuken een lust voor het oog is, is deze niet ingericht om een uitgebreide maaltijd te bereiden. De keukeninrichting is samengevat nogal karig. Daarentegen heb je geen enkele reden om zelf te koken. Het restaurant van Ca’ San Sebastiano Wine resort is in één woord fantastisch. Je smult hier van eenvoudige gerechten met grootse smaken. Zowel voor de lunch als diner. De kleine kaart wisselt per dag met enkele gerechten.

Faciliteiten

Het ontbijt wordt geserveerd in de kelders van het landhuis van Ca’ San Sebastiano. Hier is eveneens de wijnkelder. Elke dag is er om 18.00 uur een wijnproeverij. Maar als je lang genoeg blijft, kun je hun eigen wijn proeven bij de lunch en diner. Het zijn voornamelijk soepele wijnen. In de spa kun je overigens wijntherapiesessie ondergaan. Je wordt daarbij ondergedompeld in een bad met wijn. Geen zorgen, ze serveren er een glaasje bubbels bij, dus je hoeft het bad niet leeg te slurpen. Daarnaast bieden ze beautybehandelingen en massages. Maar een sprong in het zwembad is ook mogelijk.“Dompel je onder in wijn”

Tante XandraWijntherapie

Wijntherapie. Dat klinkt als muziek in de oren voor een uitstapje met je besties. Een weekendje in de spa en een overvloed aan wijn. Of zou het wat anders zijn? Ca’ San Sebastiano Wineresort is resort met een wellness centrum in het hart van de heuvels van Piemonte. Je hebt hier gegarandeerd een ontspannen verblijf. Drink een glas wijn in de tuin. Geniet van een weldadige massage. Laat je verrassen tijdens het diner. Slaap lekker in je gekoelde kamer.

Bekijk beschikbaarheid Ca’ San Sebastiano
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?