Ca’ San Sebastiano

Loading Als favoriet toevoegen

Wat krijg je als je een spa en wijn combineert? Wijntherapie. Ben jij er al aan toe?

Adresgegevens
Via Ombra, 10, 15020 Castel San Pietro AL, Italië
Camino, AL

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Onderdompelen in een wijnbad
  • Kleine gerechten, grote smaken
  • Stijlvol ruim appartement

Herboren bij Ca' San Sebastiano Wineresort

Een sessie wijntherapie bij Ca’ San Sebastiano Wineresort. Als herboren terug na een ontspannen verblijf. Al kun je het wijnbad ook overslaan en een duik in het zwembad nemen.

Boven op een berg in de middle of nowhere van Piemonte ligt Ca’ San Sebastiano Wine Resort.  Het landhuis op het platteland herbergt hotelkamers, appartementen en een spa. Wil je helemaal tot rust komen? Dan verblijf je hier voor een weekend voor een relaxarrangement. Daarentegen is het ook een uitstekende uitvalbasis voor een langer verblijf om de regio Vercelli te ontdekken.

Wijnresort

Ca’ San Sebastiano Wine Resort ligt aan goed begaanbaar een landweggetje. Het is een uitgebreid complex zonder aan charme te verliezen. Buiten op je terrasje van het appartement hoor je de oudere buurvrouwen keuvelen tijdens hun dagelijkse samenkomst. Via een binnen-door-route loop je naar de spa. Vervolgens loop je via een binnenplaatsje met authentieke huisjes naar de tuin met zwembad. Vandaar treed je zo het hotel met ontbijtruimte en restaurant binnen.

Faciliteiten bij Ca’ San Sebastiano
Restaurant
Ontbijt
Zwembad
Airco
Tuin

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over Piemonte? Ben je nieuwsgierig naar iets?

Vraag het aan Tante
Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Zien

Een blik in het tegenover gelegen kapelletje werpen.

Doen

De wandelschoenen aan en de omgeving verkennen.

Beleven

Wijntherapie natuurlijk! Samen me je besties.

Stijlvol

De appartementen zijn ruim van opzet en stijlvol ingericht. Sierelementen van het tegenover gelegen kapelletje zijn teruggebracht op het plafond. Ofschoon de keuken een lust voor het oog is, is deze niet ingericht om een uitgebreide maaltijd te bereiden. De keukeninrichting is samengevat nogal karig. Daarentegen heb je geen enkele reden om zelf te koken. Het restaurant van Ca’ San Sebastiano Wine resort is in één woord fantastisch. Je smult hier van eenvoudige gerechten met grootse smaken. Zowel voor de lunch als diner. De kleine kaart wisselt per dag met enkele gerechten.

Faciliteiten

Het ontbijt wordt geserveerd in de kelders van het landhuis van Ca’ San Sebastiano. Hier is eveneens de wijnkelder. Elke dag is er om 18.00 uur een wijnproeverij. Maar als je lang genoeg blijft, kun je hun eigen wijn proeven bij de lunch en diner. Het zijn voornamelijk soepele wijnen. In de spa kun je overigens wijntherapiesessie ondergaan. Je wordt daarbij ondergedompeld in een bad met wijn. Geen zorgen, ze serveren er een glaasje bubbels bij, dus je hoeft het bad niet leeg te slurpen. Daarnaast bieden ze beautybehandelingen en massages. Maar een sprong in het zwembad is ook mogelijk.“Dompel je onder in wijn”

Tante XandraWijntherapie

Wijntherapie. Dat klinkt als muziek in de oren voor een uitstapje met je besties. Een weekendje in de spa en een overvloed aan wijn. Of zou het wat anders zijn? Ca’ San Sebastiano Wineresort is resort met een wellness centrum in het hart van de heuvels van Piemonte. Je hebt hier gegarandeerd een ontspannen verblijf. Drink een glas wijn in de tuin. Geniet van een weldadige massage. Laat je verrassen tijdens het diner. Slaap lekker in je gekoelde kamer.

Bekijk beschikbaarheid Ca’ San Sebastiano
Beschikbaarheid bekijken
Bekijk beschikbaarheid Ca’ San Sebastiano
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?