Canonica di Corteranzo

Loading Als favoriet toevoegen

Kom tot rust tussen de heuvels van Monferrato

Eigen website bekijken
Adresgegevens
Via Recinto, 15, 15020 Murisengo AL
Alba, CN

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Midden in de natuur. Weg van de drukte.
  • Puur Italiaans eten op je bord
  • Slapen in een adellijk jachthuis

Canonica di Corteranzo

Stijlvol logeren in de residentie van de bisschop. Klassieke muziek, lichte lunch en bijzondere wijnen met een schitterend uitzicht op de heuvels van Monferrato. Een droomplek bij een wijnboerenfamilie.

In het hart van de Piemonte in de heuvels van Monferrato ligt boven op een berg Canonica di Corteranzo. Familie Calvo opent haar deuren voor jou voor een ontspannen verblijf. Even weg uit de drukte van de stad dus. Hier kun je daarom onthaasten op elk front. De wijnboerenfamilie woont als sinds de 17e eeuw landgoed Isabella. Boven op de heuvel van Corteranzo in het dorpje Murisengo. De agriturismo is omgeven door hun 18 hectares wijngaard. Daarnaast staat een eeuwenoud kerkje.

Tot de zeventiger jaren was het hoofgebouw van de boerderij het hoofdverblijf van pastoor van Corteranzo. Ook de bisschop verbleef hier regelmatig. In 2003 is het volledig gerestaureerd tot een luxe vakantieverblijf. Tradities worden hier in ere gehouden. In het restaurant kookt de keukenbrigade volgens de receptuur van de familie. Daarbij gebruiken ze eigen producten uit de boomgaard, moestuin of van boeren uit de regio. Natuurlijk ontkurken ze daar een fles uit de eigen wijnkelder bij. Isabella Vini zijn biologische wijnen met delicate smaken.

Faciliteiten bij Canonica di Corteranzo
Airco
Ontbijt
Restaurant
Tuin
Zwembad
Bekijk beschikbaarheid Canonica di Corteranzo
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?