Hotel Astoria

Loading Als favoriet toevoegen

Aan de boulevard van Stresa. met schitterend uitzicht over Lago Maggiore.

Adresgegevens
C.so Umberto I, 31 - Stresa (VB)
Stresa

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Resideren tussen het oud-chique
  • Zingend douchen
  • Ontbijten met uitzicht op het meer

Hotel Astoria in mondaine badplaats Stresa

Hotel Astoria is een elegant viersterrenhotel aan de boulevard van Stresa. Het blauw van Lago Maggiore straalt je tegemoet. Hier vertoeft oud-chique, maar ook de helden van vandaag. En die rijden in een dikke sportauto of gewoon een Volvo V40.

Hotel Astoria ligt aan de mondaine boulevard van Stresa. Je hebt dan ook een schitterend uitzicht over Lago Maggiore. De Borromeïsche eilandjes Isola Bella, Isola Pescatore en Isola Madre heb je vanuit dit elegante viersterrenhotel direct in het vizier. Hotel Astoria is een klassiek hotel waar de gegoede burgerij resideert, maar ook de reguliere toerist. Het personeel is buitengewoon gastvrij en behulpzaam. Er verschijnt een grote glimlach als je al dan niet in gebrekkig Italiaans wat vraagt aan de receptie.

Room with a view

De hotelkamers zijn prettig ingericht en voorzien van airco. Als je geluk hebt (en tante had dat), krijg je een gratis upgrade naar een kamer met balkon en uitzicht op Lago Maggiore. De badkamer heeft een bad met douche. Een douche waar je zingend onder staat, vanwege de perfecte douchestraal. Dagelijks maakt een vriendelijk kamermeisje je kamer schoon en vervangt je kussensloop. Een prettige wetenschap als het broeierig warm is.

Faciliteiten bij Hotel Astoria
Tuin
Restaurant
Ontbijt
Zwembad
Airco

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over Piemonte? Ben je nieuwsgierig naar iets?

Vraag het aan Tante
Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Zien

Met een bootje je ogen uitkijken op de Borromeïsche eilanden. Vooral het paleis op Isola Bella is indrukwekkend.

Doen

Een handgemaakte tas of riem kopen bij tassenwinkeltje Lady. Al decennia met passie gerund door de familie.

Beleven

Onder het genot van een flesje Roero Arneis de picolino’s (musjes) voeren bij de tegenovergelegen strandtent.

Glimmende bolides

Marketing begint met de juiste auto’s op de parkeerplaats voor het hotel of restaurant. Bij hotel Astoria staan dus patserige bolides te pronken. Rijd je in een middenklasser, geen zorgen, het hotel heeft meerdere beveiligde parkeerplaatsen. De garant wijst je zonder enige moeite de weg. Je koffer wordt bovendien naar je kamer gebracht.

Hotel Astoria heeft een lichte en ruimte ontbijtzaal met uitzicht op het meer. Het ontbijt is uitgebreid. Je hebt volop keuze. Verder zit je deftig met een cappuccino of Spritz Aperol in de voortuin. In de achtertuin lig je relaxt op een bedje bij het zwembad onder de bomen. Verder kun je er ’s avonds dineren of een drankje nemen in de pianobar. Tot slot is er een fitnessruimte. Stel je daar overigens niet te veel van voor. Vanaf hotel Astoria wandel je binnen enkele minuten het centrum van Stresa binnen. Hoe vaak je ook binnenloopt, de begroeting is altijd hartelijk. Kortom, hier verblijf je met plezier.“La Maggiore. Zeker leuk met kids”

Tante XandraHartelijke ontvangst

Een paar dagen Stresa ontdekken. Dan is Hotel Astoria een ideale uitvalsbasis. Je wordt met alle egards ontvangen. De hotelkamer is comfortabel. Je kunt vanuit hier eilandhoppen, het centrum bezoeken of over de boulevard kuieren.

Bekijk beschikbaarheid Hotel Astoria
Beschikbaarheid bekijken
Bekijk beschikbaarheid Hotel Astoria
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?