Hotel Astoria

Loading Als favoriet toevoegen

Aan de boulevard van Stresa. met schitterend uitzicht over Lago Maggiore.

Adresgegevens
C.so Umberto I, 31 - Stresa (VB)
Stresa

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Resideren tussen het oud-chique
  • Zingend douchen
  • Ontbijten met uitzicht op het meer

Hotel Astoria in mondaine badplaats Stresa

Hotel Astoria is een elegant viersterrenhotel aan de boulevard van Stresa. Het blauw van Lago Maggiore straalt je tegemoet. Hier vertoeft oud-chique, maar ook de helden van vandaag. En die rijden in een dikke sportauto of gewoon een Volvo V40.

Hotel Astoria ligt aan de mondaine boulevard van Stresa. Je hebt dan ook een schitterend uitzicht over Lago Maggiore. De Borromeïsche eilandjes Isola Bella, Isola Pescatore en Isola Madre heb je vanuit dit elegante viersterrenhotel direct in het vizier. Hotel Astoria is een klassiek hotel waar de gegoede burgerij resideert, maar ook de reguliere toerist. Het personeel is buitengewoon gastvrij en behulpzaam. Er verschijnt een grote glimlach als je al dan niet in gebrekkig Italiaans wat vraagt aan de receptie.

Room with a view

De hotelkamers zijn prettig ingericht en voorzien van airco. Als je geluk hebt (en tante had dat), krijg je een gratis upgrade naar een kamer met balkon en uitzicht op Lago Maggiore. De badkamer heeft een bad met douche. Een douche waar je zingend onder staat, vanwege de perfecte douchestraal. Dagelijks maakt een vriendelijk kamermeisje je kamer schoon en vervangt je kussensloop. Een prettige wetenschap als het broeierig warm is.

Faciliteiten bij Hotel Astoria
Airco
Ontbijt
Restaurant
Tuin
Zwembad

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over Piemonte? Ben je nieuwsgierig naar iets?

Vraag het aan Tante
Zien

Met een bootje je ogen uitkijken op de Borromeïsche eilanden. Vooral het paleis op Isola Bella is indrukwekkend.

Doen

Een handgemaakte tas of riem kopen bij tassenwinkeltje Lady. Al decennia met passie gerund door de familie.

Beleven

Onder het genot van een flesje Roero Arneis de picolino’s (musjes) voeren bij de tegenovergelegen strandtent.

Glimmende bolides

Marketing begint met de juiste auto’s op de parkeerplaats voor het hotel of restaurant. Bij hotel Astoria staan dus patserige bolides te pronken. Rijd je in een middenklasser, geen zorgen, het hotel heeft meerdere beveiligde parkeerplaatsen. De garant wijst je zonder enige moeite de weg. Je koffer wordt bovendien naar je kamer gebracht.

Hotel Astoria heeft een lichte en ruimte ontbijtzaal met uitzicht op het meer. Het ontbijt is uitgebreid. Je hebt volop keuze. Verder zit je deftig met een cappuccino of Spritz Aperol in de voortuin. In de achtertuin lig je relaxt op een bedje bij het zwembad onder de bomen. Verder kun je er ’s avonds dineren of een drankje nemen in de pianobar. Tot slot is er een fitnessruimte. Stel je daar overigens niet te veel van voor. Vanaf hotel Astoria wandel je binnen enkele minuten het centrum van Stresa binnen. Hoe vaak je ook binnenloopt, de begroeting is altijd hartelijk. Kortom, hier verblijf je met plezier.“La Maggiore. Zeker leuk met kids”

Tante XandraHartelijke ontvangst

Een paar dagen Stresa ontdekken. Dan is Hotel Astoria een ideale uitvalsbasis. Je wordt met alle egards ontvangen. De hotelkamer is comfortabel. Je kunt vanuit hier eilandhoppen, het centrum bezoeken of over de boulevard kuieren.

Bekijk beschikbaarheid Hotel Astoria
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?