Porte ad Arco

Loading Als favoriet toevoegen

Een host met een griffel. Historisch palazzo met gratis parkeerplaats in Bra.

Adresgegevens
Piazza Caduti per Libertà 29, 12042 Bra (CN)
Bra, CN

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Midden in het historische centrum
  • Uitgebreid ontbijt
  • Behulpzame gastheer

Porte ad Arco

Historisch palazzo

Porte ad Arco is een B&B direct aan de entree van het historische centrum van Bra. Kambi is een gastheer met een griffel. Hij opent de poort uren voor inchecktijd, geeft je alvast wat tips voor de lunch en zorgt dat je kamer er spic en span uitziet. De auto parkeer je gratis en veilig op de binnenplaats. Geweldig mooie kamer in een historisch palazzo trouwens. Wij vertoefden in lichte en ruime kamer Dante aan de voorzijde. Glimmend parket, strak wit dekbedovertrek en mooie schilderijen aan de wand. De privébadkamer ligt een deurtje verder, maar ach, thuis heb ik ook geen slaapkamer en suite. Je hoeft hem in ieder geval niet te delen.

Porte ad Arco

Kambi weet de beste restaurants en helpt je daar waar kan. Hij is trots op het familiepalazzo, dat hij eigenhandig restaureert. Zijn achtergrond is bouwkundig ingenieur, maar inmiddels legt hij met een nog groter plezier gasten in de watten. De ontbijttafel ligt vol heerlijkheden. Daar is aandacht aan besteed. Alles ligt keurig in het gelid uitgelijnd. Nu zijn wij geen grote eters en hebben we eigenlijk aan wat yoghurt met fruit genoeg. Het liefst maakt hij ook nog tosti’s en schotelt hij eigen gebakken taart voor. We verbleven maar één nachtje omdat we een rondreis door Piemonte maakten. Daarom kregen we een plastic bakje mee met nog twee stukken taart voor onderweg. Ach, daar word je toch blij van?

Faciliteiten bij Porte ad Arco
Ontbijt

Nog geen familie van tante? Maak een gratis account aan.

Ben je van plan om naar Piemonte in Italië te gaan? Kom bij de familie en maak gratis een eigen account op mijnitaliaansetant.nl. Bewaar al je favoriete plekken. Zo heb jij altijd en overal je reisplanner bij de hand. Geen lastminute gezoek en gepuzzel meer maar goed voorbereid op pad.

Account maken
Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Bra

Bra is een populaire stad vanwege haar veelzijdigheid: historie, kunst, natuur en gastronomie. Ook zijn er leuke winkels. Kortom, een allemansplek waar voor iedereen wel wat te doen is.

Het is de wieg van de slow-food, dus reserveer tijdig een plek voor het diner. Er is veel te zien. Wij wilden de ochtend nog even door Bra struinen. De auto kon nog even blijven staan. Hoe fijn! Kortom, wat een heerlijk verblijf bij Porte ad Arco. Daarbij is Kambi de leukste B&B host die je maar kunt wensen.

Bekijk beschikbaarheid Porte ad Arco
Beschikbaarheid bekijken
Bekijk beschikbaarheid Porte ad Arco
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?