Porte ad Arco

Loading Als favoriet toevoegen

Een host met een griffel. Historisch palazzo met gratis parkeerplaats in Bra.

Adresgegevens
Piazza Caduti per Libertà 29, 12042 Bra (CN)
Bra, CN

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Midden in het historische centrum
  • Uitgebreid ontbijt
  • Behulpzame gastheer

Porte ad Arco

Historisch palazzo

Porte ad Arco is een B&B direct aan de entree van het historische centrum van Bra. Kambi is een gastheer met een griffel. Hij opent de poort uren voor inchecktijd, geeft je alvast wat tips voor de lunch en zorgt dat je kamer er spic en span uitziet. De auto parkeer je gratis en veilig op de binnenplaats. Geweldig mooie kamer in een historisch palazzo trouwens. Wij vertoefden in lichte en ruime kamer Dante aan de voorzijde. Glimmend parket, strak wit dekbedovertrek en mooie schilderijen aan de wand. De privébadkamer ligt een deurtje verder, maar ach, thuis heb ik ook geen slaapkamer en suite. Je hoeft hem in ieder geval niet te delen.

Porte ad Arco

Kambi weet de beste restaurants en helpt je daar waar kan. Hij is trots op het familiepalazzo, dat hij eigenhandig restaureert. Zijn achtergrond is bouwkundig ingenieur, maar inmiddels legt hij met een nog groter plezier gasten in de watten. De ontbijttafel ligt vol heerlijkheden. Daar is aandacht aan besteed. Alles ligt keurig in het gelid uitgelijnd. Nu zijn wij geen grote eters en hebben we eigenlijk aan wat yoghurt met fruit genoeg. Het liefst maakt hij ook nog tosti’s en schotelt hij eigen gebakken taart voor. We verbleven maar één nachtje omdat we een rondreis door Piemonte maakten. Daarom kregen we een plastic bakje mee met nog twee stukken taart voor onderweg. Ach, daar word je toch blij van?

Faciliteiten bij Porte ad Arco
Ontbijt

Nog geen familie van tante? Maak een gratis account aan.

Ben je van plan om naar Piemonte in Italië te gaan? Kom bij de familie en maak gratis een eigen account op mijnitaliaansetant.nl. Bewaar al je favoriete plekken. Zo heb jij altijd en overal je reisplanner bij de hand. Geen lastminute gezoek en gepuzzel meer maar goed voorbereid op pad.

Account maken

Bra

Bra is een populaire stad vanwege haar veelzijdigheid: historie, kunst, natuur en gastronomie. Ook zijn er leuke winkels. Kortom, een allemansplek waar voor iedereen wel wat te doen is.

Het is de wieg van de slow-food, dus reserveer tijdig een plek voor het diner. Er is veel te zien. Wij wilden de ochtend nog even door Bra struinen. De auto kon nog even blijven staan. Hoe fijn! Kortom, wat een heerlijk verblijf bij Porte ad Arco. Daarbij is Kambi de leukste B&B host die je maar kunt wensen.

Bekijk beschikbaarheid Porte ad Arco
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?