Communciatie

Expert in communicatie

“Mijn Italiaanse tante is ook thuis in communicatie”

Communicatie

Hulp nodig bij een communicatievraagstuk?

Mijn Italiaanse tante is thuis in Piemonte en communicatie. Dit toeristisch platform is ontstaan vanuit mijn liefde voor Piemonte. Hierover schrijven over op een luchtige en enthousiaste wijze geeft mij veel plezier. Om te zien dat de website steeds hoger rankt in Google is daarbij een leuke bijkomstigheid. Het betekent dat steeds meer mensen de website weten te vinden. Ik (Xandra Derks) hoop hun net zo enthousiast te maken voor deze Italiaanse regio als ik zelf ben.  

Ondernemer

In hart en ziel ben ik ondernemer. In ruim 20 jaar tijd heb ik meerdere bedrijven opgezet. Een organisatiebureau voor freelance visagistes/hairstylistes in een tijd dat het woord ZZP nog niet bestond. Verder een luxe vergaderlocatie in het hogere segment en tot slot een goedlopend communicatieadviesbureau. Ook heb ik een damesnetwerkclub Het Bourgondisch Genootschap opgericht. Nu bouw ik aan een toekomst in Italië waar ik een Bed & Wine (vakantieappartementen) wil starten. Uiteraard blijf ik Mijn Italiaanse tante steeds verder uitbreiden met de leukste plekken om te logeren, zien, doen en beleven.

Communicatie

Als geen ander weet ik wat het is om een product of dienst op de markt te zetten en hiervoor effectief communicatie in te zetten. Of een succesvol evenement te organiseren. Met communicatie de essentie raken en zien dat het de doelgroep aanspreekt en resultaat oplevert, is het mooiste dat er is. Daar gaat mijn communicatiehart sneller van kloppen. Mogelijk kan ik jou ook helpen met communicatie of organisatie.

Nog geen familie van tante? Maak een gratis account aan.

Ben je van plan om naar Piemonte in Italië te gaan? Kom bij de familie en maak gratis een eigen account op mijnitaliaansetant.nl. Bewaar al je favoriete plekken. Zo heb jij altijd en overal je reisplanner bij de hand. Geen lastminute gezoek en gepuzzel meer maar goed voorbereid op pad.

Account maken

Communicatieadvies

Ik kijk met een frisse en soms eigenwijze blik naar communicatie. Ik ga op de stoel van de doelgroep zitten. Leef me in en kom met ideeën. Van idee tot uitwerking van een campagne, website of evenement kun je bij me neerleggen. Verder schrijf ik heldere en duidelijke teksten die direct de kern raken. Ik belicht wat jouw bedrijf anders maakt dan anderen. Waar gaat het nu daadwerkelijk om? Ik ga voor het onderscheidend vermogen en waar mogelijk neem ik een andere invalshoek dan de geijkte.

Websites en meer

Mijn Italiaanse tante is mijn basis. Daarnaast verzorg ik communicatie voor enkele opdrachtgevers. Denk aan redactie, content creatie, websites, social media, copy writing, bloggen, persberichten, interviews, fotografie, etc. Met plezier heb ik opdrachten verricht voor Stichting Arnhemse Bedrijventerreinen, Arnhem Business, Nijmegen Business, Vannu. Financieel Advies, Bruisz, Proslank, Gemeente Arnhem, OKA, GKS en vele anderen. Het beste voorbeeld van mijn kunnen? Daar zit je nu naar te kijken: Mijn Italiaanse tante.

Populaire accommodaties


Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?