Appartamento in centro storico Asti

Loading Als favoriet toevoegen

Voel je even een Italiaan die midden in Asti woont. 

Eigen website bekijken
Adresgegevens
11 Via Guiseppe Maria Bonzanigo 14100 Asti (AT)
Asti, AT

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Compact en compleet
  • Perfecte locatie
  • Alles wat je nodig hebt voor een city trip

Appartamento in centro storico Asti

Lekker plekkie in Asti

Voor wie een paar dagen in het centrum van Asti wil vertoeven is appartamento in centro storico Asti een ideale uitvalbasis. De historische straten van de historische binnenstad kenmerken zich door statige herenhuizen. In één van deze elegante huizen bevindt zich op de bovenste etage Appartamento in centro storico Asti. Via een imposante, klassieke houten deur loop je naar het binnenpleintje. Je kunt hier je auto parkeren, maar dat betekent dat je stuurmanskracht moet bezitten. Want het is allemaal erg krap. Bovendien is het een Zona Traffico Limitado, dus je mag er alleen op bepaalde tijden in- en uitrijden. Geen zorgen, gratis parkeren is op steenworp afstand.

Asti centrum

Appartamento in centro storico Asti is van een Italiaanse dame, Reana. Zij begroet je vooraf al via WhatsApp. Daardoor verloopt de communicatie vlot, ook tijdens het verblijf. Haar Engels is minimaal, maar met handen en voeten kom je een heel eind. Gebruik voor WhatsApp eventueel de vertaalmachine. Ik spreek een mondje Italiaans, dus voor mij is het geen issue. Het moderne appartement is compact maar ruim genoeg. Een kleine keuken met gevulde ontbijtkast en vaatwasser. Badkamer met douche, toiletspullen en wasmachine. Woonkamer met bank en bureau en waar het zomaar in maart nog kerst kan zijn. Fijn bed met grote kast voor je kleding. Stapels met handdoeken, tv en geluidsinstallatie en toeristische informatie. Het appartement is vrij donker vanwege alle gordijnen en zonnewering. Aan de voorzijde zijn er openslaande deuren, aan de achterzijde een balkon. Het is schoon en netjes. Kortom, perfect voor een city trip.

Faciliteiten bij Appartamento in centro storico Asti
Ontbijt

Gratis parkeren

Tot slot ligt Appartemento in centro storico Asti midden in het centrum. Je wandelt zo naar leuke restaurants zoals Testa di Rapa en Osteria Diavolo. Op Mijn Italiaanse tante vind je trouwens diverse restaurantrecensies, dan weet je al een beetje wat je kunt verwachten. Verder ben je ook zo bij de verschillende kathedralen, musea en naar toffe winkels. Waar kun je tot besluit gratis parkeren? Dat vergt enige uitleg. Aan de Via Ramelli aan de linkerzijde kun je gratis parkeren in de vakken zonder blauwe streep. De rechterzijde van de straat en de kop is het betaald parkeren. Je herkent het doordat je echt een terrein oprijdt en natuurlijk aan de automaten. Als je even doorrijdt naar achteren, kun je bij het Staatsarchief, Archivio di Stato di Asti, Via Generale Govone 14, eveneens gratis parkeren. Een ander gratis parkeerterrein in de buurt is Piazza Campo del Palio.

Populaire accommodaties


Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?