Appartamento in centro storico Asti

Loading Als favoriet toevoegen

Voel je even een Italiaan die midden in Asti woont. 

Adresgegevens
11 Via Guiseppe Maria Bonzanigo 14100 Asti (AT)
Asti, AT

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Compact en compleet
  • Perfecte locatie
  • Alles wat je nodig hebt voor een city trip

Appartamento in centro storico Asti

Lekker plekkie in Asti

Voor wie een paar dagen in het centrum van Asti wil vertoeven is appartamento in centro storico Asti een ideale uitvalbasis. De historische straten van de historische binnenstad kenmerken zich door statige herenhuizen. In één van deze elegante huizen bevindt zich op de bovenste etage Appartamento in centro storico Asti. Via een imposante, klassieke houten deur loop je naar het binnenpleintje. Je kunt hier je auto parkeren, maar dat betekent dat je stuurmanskracht moet bezitten. Want het is allemaal erg krap. Bovendien is het een Zona Traffico Limitado, dus je mag er alleen op bepaalde tijden in- en uitrijden. Geen zorgen, gratis parkeren is op steenworp afstand.

Asti centrum

Appartamento in centro storico Asti is van een Italiaanse dame, Reana. Zij begroet je vooraf al via WhatsApp. Daardoor verloopt de communicatie vlot, ook tijdens het verblijf. Haar Engels is minimaal, maar met handen en voeten kom je een heel eind. Gebruik voor WhatsApp eventueel de vertaalmachine. Ik spreek een mondje Italiaans, dus voor mij is het geen issue. Het moderne appartement is compact maar ruim genoeg. Een kleine keuken met gevulde ontbijtkast en vaatwasser. Badkamer met douche, toiletspullen en wasmachine. Woonkamer met bank en bureau en waar het zomaar in maart nog kerst kan zijn. Fijn bed met grote kast voor je kleding. Stapels met handdoeken, tv en geluidsinstallatie en toeristische informatie. Het appartement is vrij donker vanwege alle gordijnen en zonnewering. Aan de voorzijde zijn er openslaande deuren, aan de achterzijde een balkon. Het is schoon en netjes. Kortom, perfect voor een city trip.

Faciliteiten bij Appartamento in centro storico Asti
Ontbijt
Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Gratis parkeren

Tot slot ligt Appartemento in centro storico Asti midden in het centrum. Je wandelt zo naar leuke restaurants zoals Testa di Rapa en Osteria Diavolo. Op Mijn Italiaanse tante vind je trouwens diverse restaurantrecensies, dan weet je al een beetje wat je kunt verwachten. Verder ben je ook zo bij de verschillende kathedralen, musea en naar toffe winkels. Waar kun je tot besluit gratis parkeren? Dat vergt enige uitleg. Aan de Via Ramelli aan de linkerzijde kun je gratis parkeren in de vakken zonder blauwe streep. De rechterzijde van de straat en de kop is het betaald parkeren. Je herkent het doordat je echt een terrein oprijdt en natuurlijk aan de automaten. Als je even doorrijdt naar achteren, kun je bij het Staatsarchief, Archivio di Stato di Asti, Via Generale Govone 14, eveneens gratis parkeren. Een ander gratis parkeerterrein in de buurt is Piazza Campo del Palio.

Bekijk beschikbaarheid Appartamento in centro storico Asti
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?