Tenuta Montemagno

Loading Als favoriet toevoegen

Als een diva soezen aan het Hollywood zwembad.

Eigen website bekijken
Adresgegevens
Via Cascina Volfossato 9, 14030 Montemagno AS
Montemagno, AL

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Als een Hollywoodster in het zwembad
  • 16e-eeuwse boerderij
  • Gastvrijheid is heilig
  • Het hart van Monferrato

Tenuta Montamagno

Alles wat uit passie voorkomt, brengt iets speciaals over. Een geweldige herinnering verankerd in je geheugen. Een verblijf bij Tenuta Montemagno maakt blij. Daar kijk je met plezier op terug.

Tenuta Montemagno is een wijnboerderij in het hart van de heuvels van Monferrato. Midden in het Unesco-erfgoed op steenworp afstand van Asti. Samengevat: een onvergetelijke ervaring om hier te verblijven. Zodra je de oprijdlaan neemt, begint het grote onthaasten. De auto parkeer je onder de schaduwrijke carport. Acuut staat er een gastheer gereed om je te ontvangen. Je koffers worden uit handen genomen. Vervolgens wordt vol trots jouw sfeervolle kamer gepresenteerd.

“Het mag je aan niks ontbreken. Wij zijn er voor jou.” Dat is bij Tenuta Montemagno het devies. Dat merk je aan alle kanten. Mooie momenten beleven in een schitterende omgeving. Je ziet het terug in de stijlvolle kamers. In de geweldige tuin met ligweide. Waar konijntjes vrolijk rondhuppelen. Maar ook in het toprestaurant. Hier proef, ruik en zie je wat Piëmonte is. Dus genieten van de traditionele Piëmontese keuken en hun eigen topwijnen. Wil je ontspannen to the max? Ga dan naar de SPA Suite.

Faciliteiten bij Tenuta Montemagno
Airco
Ontbijt
Restaurant
Tuin
Zwembad

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast over Piemonte? Ben je nieuwsgierig naar iets?

Vraag het aan Tante

Piëmontese keuken

Tenuta Montemagno serveert een eenvoudige maar heerlijke lunch op het terras. Denk aan antipasti, pasta’s en risotto’s. De bediening neemt alle tijd voor je. Wil je meer weten over het leven in Pïemonte? Ze vertellen er graag over. Een aanrader is het zesgangen degustazione diner. Kleine gerechtjes met een bijpassend wijnarrangement. De ober vertelt uitgebreid over de drank-spijs combinaties. Het leuke is, dat je een waaier bij de wijnen krijgt waar de smaaktonen op aangegeven zijn. Dat maakt proeven extra leuk. Hun rozengrappa is fenomenaal. Heb je nog nooit grappa gedronken? Doen! Ik ben daardoor een grappa-lover geworden.

Het menu wisselt niet vaak. Zie dat als een voordeel. Daardoor ga ik ook buiten de deur eten. Restaurants genoeg in de omgeving.

Verwennerij op elk vlak

Het relais heeft een uitgestrekte tuin vol bloeiende bloemen in het seizoen. Elk grassprietje is op gelijke lengte. Het zwembad, in één woord: geweldig! Hierin voel je je een echte diva. Het is namelijk een zogenaamd overloopzwembad. Het organisch gevormde bad loopt geleidelijk af. Strike a pose! Verder is er een elegante woonkamer. Vooral leuk voor een fotomomentje. Je kunt dagen zorgeloos doorbrengen op Tenuta Montemagno. Je bent in een prachtige omgeving, dus laat je niet elke dag verleiden door de tuin met pool. Er is nog veel meer te zien in Monferrato.

Ik zou het bijna vergeten. Je bent op een wijnboerderij. Dus een wijnproeverij organiseren ze met liefde voor je.“Genieten van cultuur, smaken, geuren, kleuren en natuur. ”

Tante XandraMooie herinnering

Ook Mijn Italiaanse tante koestert mooie herinneringen aan Tenuta Montemagno. Natuurlijk door de omgeving en het luxe verblijf. Wat vooral bijblijft, is de aandacht die de medewerkers voor jouw welzijn hebben. Het zijn de details waar het omgaat. Maar ook de verhalen die ze vertellen. Zodoende hebben wij de beste agnolotti van Piemonte gegeten. Wil je echt even tot rust komen? Met een gerust hart stuur ik je naar Tenuta Montemagno.

Bekijk beschikbaarheid Tenuta Montemagno
Beschikbaarheid bekijken

Populaire accommodaties


Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?