Volli Restaurant

Loading Als favoriet toevoegen

Eindeloos genieten

“Over Volli Restaurant praat je nog dagen na om de smaak en beleving te herbeleven. ”
Asti

Volli Restaurant

Eindeloos culinair genieten bij Volli Restaurant van delicate gerechten en fijne wijnen.

Volli Restaurant in Asti. Zo’n onverwachte verrassing waar je nog dagenlang van nageniet. Ken je dat? Dat je in de dagen na je restaurantbezoek de gerechten en wijnen nog uitgebreid ter tafel komen? Om de smaken, ambiance en gesprekken in je gedachten te herbeleven? Zo’n plek is Volli Restaurant. Een Italiaans restaurant waar je eindeloos culinair kunt genieten. Genieten van verfijnde creaties van traditionele gerechten. Een hamburger? Zo heb je hem nog nooit geproefd. Zo delicaat. En zo lekker. Kortom, ben je in Asti, reserveer hier een tafel voor het diner.

Naar website

Eeuwenoude kelder

Wij logeerden bij de lieve Geraldine van Villa Ferrari. Een B&B in een monumentaal pronkhuis. Zij kent alle leuke restaurants van de stad. Dientengevolge reserveerde vervolgens met een glimlach Volli. Het is even kris-kras door de straatjes heen om op de plek van bestemming te komen. Sterker nog, je loopt er zo voorbij omdat het onder een kleine middeleeuwse boog gevestigd is. Maar dat is niet zomaar een boog. Het is Palazzo dei Catena uit de 13e – 14e eeuw. Zodra je deur open doet, sta je in een andere wereld. Een smaakvolle wereld met gewelven, stijlvolle decoratie, wijnen en een moderne open keuken. In de zomer schuif je aan in de knusse binnentuin.

Meesterlijke kaart

Op de kaart prijken mooie gerechtjes. Bijvoorbeeld: watermeloen pizza met burrata (een soort mozzarella, maar dan romiger) en ansjovis of koude soep met tomaat en kabeljauw. In de kelder prijken pareltjes van wijnen. De alleraardigste bediening geeft je graag advies en helpt bij de keuze. De medewerkers en zelfs de chef-kok zijn oprecht geïnteresseerd en maken een praatje. Er is rust om alles tot je te laten komen. Ze zijn trots op de producten die Piemonte voortbrengt, maar blijven bescheiden in hun zijn. De ene avond heb je wat meer trek dan de andere. Bij ons volgende bezoek zijn we voorbereid. ’s Middags een klein hapje om vervolgens ’s avonds van alles te kunnen proeven van deze meesterlijke kaart.

Via XX Settembre, 66, 14100 Asti AT, Italië 14100

Indruk van Volli Restaurant

Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?