StarsBOX

StarsBOX slapen onder de sterrenhemel

“Het meest romantische cadeau ooit. ”

StarsBOX

In een doos vol dromen ontwaken.

Het meest romantische cadeau ooit: StarsBOX. Slapen onder de sterrenhemel in je eigen ienieminie huisje in Piemonte in Italië. Op grote hoogte, midden in de natuur, in een doos vol dromen geniet jij samen met jouw geliefde. Van elkaar, van de omgeving en van deze bijzondere ervaring. Ontwaak midden in de natuur met alleen het geluid van tjilpende vogels. Een StarsBOX verhoudt zich tussen een tent en een hut waarbij het dak open kan. De StarsBOX is gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en biedt bescherming tegen weersinvloeden. In deze sterrenbox zijn geen faciliteiten, alleen een lekker bed met dekens (of een dekbed). Back to basics dus. Leef van de romantiek!

Nachtelijk sprookje

De grote beer, het steelplannetje: vanuit je zachte bed kijk je zo naar donkere hemel met fonkelende sterren. Aanschouw de zonsopgang en ondergang liggend met de liefste aan je zijde. Geniet van zingende vogels en tsjirpende krekels met een de stralende zon op je bol. Tuur naar de vergezichten met heuvels vol wijnranken, stoere rotsenpartijen en bergen of een park met bloemenvelden. Raak samen verrukt van het natuurschoon van Piemonte. Laat de stilte tot je komen. Las een digitale pauze om terug te komen naar je subtiele zijn in het hier en nu. Kortom, kwaliteitstijd voor elkaar maar ook jezelf.

Nog geen familie van tante? Maak een gratis account aan.

Ben je van plan om naar Piemonte in Italië te gaan? Kom bij de familie en maak gratis een eigen account op mijnitaliaansetant.nl. Bewaar al je favoriete plekken. Zo heb jij altijd en overal je reisplanner bij de hand. Geen lastminute gezoek en gepuzzel meer maar goed voorbereid op pad.

Account maken

StarsBOX Piemonte

In verschillende regio’s van Italië vind je de houten sterrenboxen. Verspreid door Piemonte staan op dit moment 17 StarsBOXen. De één staat bij een bosrijk gebied bij Biella waardoor je reeën, eekhoorns of roofvogels kunt zien. De ander tref je in een hikers gebied op een bergweide tussen de alpen. Daar word je gewekt door de schapen en geiten. En de volgende vind je midden tussen de wijnranken in Costigliole d’Asti of bij restaurant Eremo della Gasprina in La Morra bijvoorbeeld. Afhankelijk van de locatie krijg je een ontbijt, kun je wijn proeven of dompel je onder in het bruisend bubbelbad.

Een StarsBOX kun je direct boeken voor een bepaalde datum of je kunt bij de eigenaars een cadeaubon kopen. De datum van overnachten bepaal je in dat geval later. De overnachtingskosten, beschikbaarheid en extra faciliteiten kun je navragen bij de eigenaars

Boek een StarsBOX

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?