Sori San Giovanni

Loading Als favoriet toevoegen

Romantisch verblijf in riante appartementen.

Adresgegevens
Bricco San Giovanni 1/A, Isola d'Asti
CIR 005059-CIM-0001 501045
Isola d'Asti, AT

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Zwembad met mooi uitzicht
  • Ruime appartementen
  • Eigen privéterras

Sori San Giovanni

Logeren in een ruim appartement bij een authentieke agritursimo tussen de wijnheuvels van Monferrato.

Tussen de glooiende wijnheuvels van Isola d’Asti vier je vakantie in één van de romantische verblijven van Sori San Giovanni. Samen met z’n twee, het gezin, familie of vrienden. Een viervoeter in het gezin? Deze mag ook mee. In de zomer is het genieten. Lekker luieren aan het zwembad, met een boekje op je privéterras of een maaltijd grillen op de barbecue. Daarentegen is het ook goed toeven in het voor- of najaar. Met een glaasje wijn uren babbelen bij de open haard in appartement Barolo bijvoorbeeld. Of met z’n allen spelletjes spelen aan de tafel in de woonkeuken. Vergis je niet, in oktober en november is het nog altijd hoogseizoen in Piemonte. Vanwege de oogstfeesten en truffels. Samengevat: rust, comfort en ruimte. Sori San Giovanni behoort bij boutique wijnmaker Moretti Adimari. De passie van de wijnmaker voor het ambacht proef je in de excellente kwaliteitswijnen uit het Monferrato-wijngebied. Deze gedrevenheid zie je ook terug in hun gevoel voor gastvrijheid.

Sori San Giovanni

In het rustig gelegen landhuis zijn vier ruim opgezette vakantieappartementen van verschillende grootte gesitueerd. De inrichting is een combinatie van modern en antiek met een Piemontese touch. Alles is aanwezig voor een relaxte vakantie. Je hebt alle vrijheid om te gaan een staan waar je wil. Heb je een ochtend geen zin om zelf ontbijt te maken? 600 meter verderop ligt het bijbehorende agriturismo van Moretti Adimari. In deze 19e eeuwse boerderij is een restaurant en wijnbar. Daar kun je zo aanschuiven. Sori San Giovanni ligt op steenworp afstand van de dorpscentra van Isola d’Asti en Costigliole d’Asti. Restaurants, barretjes, supermarkten, bakkers en wat je verder nodig hebt, vind je allemaal op steenworpafstand. Een dagje Alba, Asti, Turijn en zelfs Genua: je bent er zo.    

Faciliteiten bij Sori San Giovanni
Ontbijt
Zwembad
Airco
Tuin
Hond welkom

Vakantie boeken

Dit is een gaaf. Wij willen graag een reis boeken naar Sori San Giovanni en verblijven in één van de appartementen.

Boek nu


Zien

Cattedrali Sotteranne

Doen

Kookworkshop Piemonte

Beleven

Dagje Monforte d'Alba

Appartement Barolo

Een appartement met de naam Barolo belooft wat. Het is een groot verblijf op de begane grond waar je met het gezin, vrienden of familie een heerlijke vakantie beleeft. Voor romantici is dit een perfecte plek. In de ouderslaapkamer zorgt een knapperend haardvuurtje voor een warme ambiance. De loungehoek met slaapbank biedt niet alleen een extra slaapplek maar is ook fijn om even te relaxen. Daarnaast is er een andere grote slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een stapelbed. In deze slaapkamer is eveneens een klein keukenblok. Beide slaap-woonvertrekken hebben een eigen badkamer en een airco/verwarming. Voor de allerjongste is een babybedje beschikbaar. Daarnaast vind je een riante leefkeuken met inductie, oven en Nespresso-apparaat. Eigenlijk zijn het twee appartementen in één. Daardoor kun je samen optrekken maar ook alleen.

 

Prijs per nacht Barolo (voor 6 personen)

Prijs per nacht Barolo (voor 6 personen)

Laagseizoen 11 jan – 16 april € 250
Laag seizoen 23 apr – 31 mei € 250
Laagseizoen 1 okt – 20 dec € 250
Hoogseizoen 1 jun – 30 sep € 300
Kerstperiode 21 dec – 10 jan € 340
Paasperiode 17 april – 22 april € 340

Eindschoonmaak € 50
Hond € 10 per dag
Babybed € 15 per verblijfsperiode
Extra bed € 35 per nacht
Toeristenbelasting: € 1 pppd

Appartement Barbera

Zeer groot appartement op de eerste verdieping. Een woonkamer waar je u tegen zegt: een ruimte zithoek, een eettafel met zes zitsplaatsen en een hoekkeuken met inductie, oven en koffiezetter. De mooie, hoge houten plafonds zorgen voor sfeer en openheid. Er zijn twee slaapkamers: een riante ouderslaapkamer en een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Een babybedje is er zo bijgezet. Iedere suite heeft een eigen badkamer en verwarming/airco.  Vanaf je privéterras heb je een fantastisch uitzicht op het heuvellandschap van Monferrato. Zie je jezelf al zitten met een glas wijn?

Prijs per nacht Barbera voor 4 personen

Laagseizoen 11 jan – 16 april € 210
Laagseizoen 23 apr – 31 mei € 210
Laagseizoen 1 okt – 20 dec € 210
Hoogseizoen 1 jun – 30 sep € 260
Paasperiode 17 apr – 22 april € 300
Kerstperiode 21 dec – 10 jan € 300

Eindschoonmaak € 50
Hond € 10 per dag
Babybed € 15 per verblijfsperiode
Extra bed € 35 per nacht (max. 2 extra bedden)
Toeristenbelasting: € 1 pppd

 

Appartement Dolcetto

Dolcetto is een familieappartement met twee slaapkamers waar een extra bedbank voor één persoon bijgeplaatst kan worden. Of natuurlijk een babybedje. Op de ouderslaapkamer staat een comfortabel tweepersoonsbed. Op de andere slaapkamer geniet je je nachtrust in een éénpersoonsbed. Uiteraard is er een luxe badkamer. Bovendien heeft elk slaapvertrek airco-verwarming. De lichte woonkeuken is ruim van opzet. Een zithoek waar je lekker wegploft, een keukenblok met inductie, oven en een Nespresso-machine. Voor een glas wijn strijk je neer op je privéterras met een 360 graden uitzicht op de wijnranken. Lekker wegturen en je gedachten laten varen.

Prijs per nacht Dolcetto voor 4 personen

Laagseizoen 11 jan – 16 april € 210
Laagseizoen 23 apr – 31 mei € 210
Laagseizoen 1 okt – 20 dec € 210
Hoogseizoen 1 jun – 30 sep € 260
Paasperiode 17 apr – 22 apr € 300
Kerstperiode 21 dec – 10 jan € 300

Eindschoonmaak € 50
Hond € 10 per dag
Babybed € 15 per verblijfsperiode
Extra bed € 35 per nacht (max. 1 extra)
Toeristenbelasting: € 1 pppd

Grignolino

Een ontspannen vakantie voor twee. Grignolino is een compact appartement op de begane grond. Je komt binnen in de praktische keuken. Daar bereid je bijvoorbeeld een ontbijtje of een lekkere pasta. De grote woon-slaapkamer is gescheiden door een half openwand. Daarmee behoud je een ruimtelijk gevoel maar is het slaapgedeelte toch afgescheiden. Voor verkoeling is er airco. In de woonkamer staat een slaapbank. Deze is geschikt voor twee kinderen. Op het terras heb je een waanzinnig uitzicht op de wijnheuvels.

Prijs per nacht Grignolino voor 2 personen

Laagseizoen 11 jan – 16 apr € 150
Laagseizoen 23 apr – 31 mei € 150
Laagseizoen 1 okt – 21 dec € 150
Hoogseizoen 1 jun – 30 sep € 170
Paasperiode 17 apr – 22 apr € 250
Kerstperiode  21 dec – 10 jan € 250

Eindschoonmaak € 50
Hond € 10 per dag
Babybed € 15 per verblijfsperiode
Extra bed € 35 per nacht (max. 2 extra bedden)
Toeristenbelasting: € 1,00 pppd

Goed om te weten

In het naastgelegen en bijbehorende Moretti Adimari (600 meter) kun je genieten van het volgende:

Ontbijt € 10 pp
Diner € 30 pp
Wijnproeverij op aanvraag

Voor de goede orde:
Zwembad is open vanaf 1 april t/m 1 oktober

Inchecken tussen 15.00 en 20.00 uur



“Een relaxte vakantie tussen de wijnheuvels”

Tante Xandra



Luieren op het platteland

San Giovanni resort ligt aan een kronkelweggetje richting het dorpje Isola d’Asti. Zo’n weggetje waar je alleen komt als je er moet zijn. Rustig dus. Midden in de natuur. Met waanzinnig uitzicht op de wijnheuvels. De appartementen zijn groot. Hoge plafonds, licht en gericht op comfort. De inrichting is Piemontese stijl, geheel passend bij het plattelandsgevoel. Elk verblijf heeft z’n eigen terras, maar er is ook een mooie binnenplaats. En natuurlijk een zwembad.

Bekijk beschikbaarheid Sori San Giovanni
Beschikbaarheid bekijken
Bekijk beschikbaarheid Sori San Giovanni
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?

Translate