Groepsreis Italië

De leukste plekken in Piemonte

“Samen het mooiste van Piemonte ontdekken”

Groepsreis Italië

Een enerverende vakantie waar je samen nog lang over napraat.

Een groepsreis Italië maak je om samen herinneringen te maken. Om even weg te zijn uit de sleur en te genieten van al het mooist dat de Laars voortbrengt. Mijn Italiaanse tante organiseert groepsreizen specifiek naar de noordelijke regio Piemonte. Voor groepen met maximaal 16 personen stel ik met plezier een aansprekend programma samen voor een groepsreis Piemonte. Ik neem alles uit handen, van accommodatie, taxivervoer tot het reserveren van restaurants. Het enige dat je hoeft te doen, is zelf vervoer naar Italië regelen en je koffer te pakken.

Groepsreis Italië

Waarom organiseert tante alleen reizen naar Piemonte? Een groepreis Italië naar een andere regio zoals Toscane of Umbrië is toch ook gaaf? Helemaal mee eens, echter woon ik in Costigliole d’Asti. Een kasteeldorp tussen Alba en Asti in. Piemonte is nog niet zo bekend, terwijl het een prachtregio is. Je komt terecht in een Bourgondisch paradijs waar het niet gaat om wat je doet, maar wie je bent. Tijd speelt een andere rol. Het landschap met glooiende heuvels vol wijnranken is een plezier om te verblijven. De mensen zijn warmhartig en je treft geen massatoerisme. Vandaar dat de groepsgrootte gemaximeerd is tot en met 16 personen. Bovendien wel zo handig met taxivervoer, je hebt maximaal 2 busjes nodig.

Piemonte

Piemonte is geschikt voor elk gezelschap: met familie, vrienden, collega’s of wijnliefhebbers bijvoorbeeld. Het vertrekpunt van een maatwerkreis is de groepsgrootte, jullie ideeën en uiteraard het budget. Vervolgens ga ik aan de tekentafel zitten om een aansprekend programma samen te stellen met accommodatie, restaurants, vervoer en activiteiten. Deze regio is gericht op kleinschaligheid, dat maakt dat de groepsgrootte leidend is voor de keuze van het hotel, B&B of agriturismo. Daaromheen bouwen we de activiteiten.

Informatie groepsreis

Ik wil samen met mijn gezelschap op reis naar Piemonte. We hebben al wat ideeën maar tante kan ons vast adviseren. Ik ben heel benieuwd wat er mogelijk is.

Kun je ons een voorstel doen?

Activiteiten

De keuze in activiteiten is enorm. Vanzelfsprekend proeverijen, of het nu om wijn, grappa, of kaas gaat. Stadwandelingen met storytellers of een stadsrit op een segway. Fietsen, wandelen, mountainbiken, paardrijden door het schitterende landschap behoort ook tot de mogelijkheden. Een wijnfestival, oogstfeest of diner tussen de wijnranken: wellicht valt het precies te matchen met jullie komst.

Goed geregeld

Wil je met een groepsreis Italië maken, vul dan het formulier in of stuur een e-mail met je plannen. Ik stel met plezier een trip samen waarbij de volledige reis georganiseerd is. In Gedurende de reis kan ik mee als reisleider, maar noodzakelijk is dat zeker niet. In principe kan jouw gezelschap samen het mooie Piemonte beleven. Daarentegen ben ik altijd in de buurt.

Informatie groepsreis

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?