Bovio

Loading Als favoriet toevoegen

Proef de de passie. In de gerechten én de wijn.

“Het beste van Piemonte: topwijn, mooie gerechten en fabuleus uitzicht”
La Morra

Bovio

Op culinair hoog niveau genieten in een warme ambiance.

Op een panoramische locatie tussen de wijngaarden van Barolo en La Morra runt wijnboerenfamilie Bovio al meer dan 40 jaar het restaurant. Het uitzicht is fantastisch. Vraag daarom een tafeltje bij het raam.

Je hebt keuze uit meer dan 1000 wijnen om je lunch of diner te vergezellen. Waaronder wijnen van eigenaar Gianfranco Bovio. Een heel boekwerk dus waar je de hele avond zoet mee kan zijn…..bij wijze van spreken. Hier wordt op hoog niveau gekookt. Verfijnde pure Piemontese gerechten. Het meergangen seizoensdiner is de aanrader van Mijn Italiaanse tante. Je krijgt een selectie van verrukkelijke antipasti, truffel en tongstrelende gerechten. Niet voor niets staat het Italiaanse restaurant daarom in de Michelin-gids vermeld.

Naar website

Grappa

Ook een aanrader: een grappa na het copieuze diner. Ze hebben zo’n mooi tafeltje vol parfumachtige flessen. Daardoor slaat opnieuw de keuzestress toe. Laat je adviseren en je krijg een heerlijk digestief die de spijsvertering positief beïnvloedt.

Sfeer

De sfeer is gemoedelijk. Wees niet verrast als de gezellige dikke huiskat je even komt begroeten. Het komt de ontspannen ambiance ten goede. Het bedienend personeel is hoffelijk. Bovio is gesloten op woensdag en donderdag. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Via Alba, 17/Bis, 12064 La Morra CN

Populaire accommodaties


Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?