Brusagio

Loading Als favoriet toevoegen

Eeuwenoude wijnboerderij met autenthieke huisjes.

Adresgegevens
Località Brusagio 1, 15108 Monferrato (AL)
Spigno Monferrato

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Eeuwenoude wijnboerderij
  • Het echte Italiëgevoel
  • Aanschuiven voor Piemontese gerechten

Brusagio

Al het goede dat Italië en specifiek Piemonte te bieden heeft, vind je bij Brusagio: lekker eten, goede wijn en rust.

Bursagio is een eeuwenoude wijnboerderij waar je overnacht in een oorspronkelijk daglonershuisje, Angelo (boerenverblijf), de tuinkamer (vroeger voor verdwaalde reizigers) of ’t Poorthuys. Je kunt ook je tentje opslaan op de minicamping tussen de acaciabomen op de heuveltop.

Brusagio

Cascina Brusagio heeft een fijne porticato (buitenkeuken), een kastanjedrogerij en gastheer Rob maakt zelf verrukkelijk ijsjes in zijn ijssalon. In het voor- en naseizoen is de geheel Brusagio af te huren voor bruiloften en partijen. In de omgeving is veel te doen. Wandelen, fietsen (e-bike), historische dorpjes en stadjes, wijnproeven, struinen op antiekmarktjes en noem maar op.

Gastronomie

Er zijn veel restaurants in de buurt. Daarentegen hoef je voor lekker eten en drinken de deur niet uit. Bij een echte Italiaan is elke gast welkom aan tafel. Dus ook bij de Katinka en Rob (die net zoals Mijn Italiaanse tante stiekem Nederlands zijn). Geniet van hun pizza uit de pizza-houtoven of een proeverij van Piemontese gerechten en de lekkerste wijn. Alles wordt vers bereid van producten van boeren uit de omgeving. Kortom, je kunt hier even onderdompelen in het echte Italiaanse leven.
Faciliteiten bij Brusagio
Restaurant
Tuin
Zwembad
Bekijk beschikbaarheid Brusagio
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?