Casa Margherita

Loading Als favoriet toevoegen

Wellness B&B met infinity pool tussen de wijnranken.

Adresgegevens
Via Piazze 3, 15010 Cremolino (AT)
Cremolino

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • 16e-eeuwse wijnboerderij
  • Ontstressen in de spa en infinitypool
  • Biologisch en duurzaam

Casa Margherita

Terug naar de natuur

Tussen de wijnstokken, hazelnotenplantages en fruitbomen in Zuid-Piemonte ligt het tot de verbeelding sprekende Casa Margherita. Een oude wijnboerderij met een wijnkelder uit de 16e eeuw. Het is één van de belangrijkste historische gebouwen van het dorp Cremolino. Op steenworpafstand van Acqui Terme. Casa Margherita is een wellness B&B waar je volledig tot rust komt. Je kunt je losmaken van de stress die de waan van de dag in deze technowereld met zich meebrengt. Om zodoende weer in verbinding te komen met de natuur, de omgeving en je familie of vrienden. Naar dit paradijs ga je voor een ontspannen familievakantie in de zomer, een yoga retrait met je bestie of een adempauze in het najaar.

Casa Margherita

De wijnboerderij is met respect gerestaureerd en heeft een mix van Italiaans en Zweeds design. Natuurlijke materialen, comfort en duurzaamheid zijn de basis. De vierpersoons- en tweepersoonskamers hebben bedden met ergonomische matrassen, duurzaam beddengoed en handdoeken van het zachtste katoen. Ook liggen er fijne badlakens voor de spa en zwembad klaar. Daarover gesproken: dat is niet zomaar een zwembad maar een infinity pool waarbij je magnifiek uitzicht hebt op wijnvelden. Hier wil je nooit meer weg. In de kelder bevindt zich de imposante spa. De overdekte wellnessruimte heeft een sauna, stoombad, binnenbad met hydromassage en een relaxruimte.

Faciliteiten bij Casa Margherita
Ontbijt
Tuin
Zwembad
Zien

Het kasteel van Cremolino

Doen

Een tour met de e-bike

Beleven

Yoga retrait

Rust en ruimte

Volledig uitgerust wakker worden om vervolgens verwend te worden met een zalig ontbijt van biologische producten. Daarna kun je met de e-bike één van de nature trails rijden. Een wijntoer door hun eigen kelders met proeverij is eveneens een belevenis. De kelders zijn bij de zusteraccommodatie Casa Wallace, dat eveneens in Cremolino ligt. Deze wijngaard B&B maakt biodynamische wijnen. Het terroir bevindt zich tussen de Alpen en de Zee: deze geuren stuiven uit het glas. Cremolino ligt op een dik kwartier van het leuke Acqui Terme en een uurtje van Asti. Wil je een dagje naar de zee of shoppen in Genua? Je bent er zo. Samenvattend een vakantie vol rust, ruimte en recreatiemogelijkheden.

Bekijk beschikbaarheid Casa Margherita
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?