Casa Rea

Loading Als favoriet toevoegen

Romantisch verblijf voor twee tussen de groene heuvels.

Adresgegevens
Frazione Rea 5a, 12060 Murazzano (CN)
Murazzano, CN

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Mooi in alle opzichten
  • Loopafstand dorp
  • Rust en ruimte

Vakantiehuis Casa Rea

Schitterende locatie aan de rand van Murazzano

Met z’n tweeën logeren in een vrijstaand vakantiehuis midden in de natuur. Wat een romantisch vooruitzicht! In Casa Rea zou je eigenlijk altijd wel willen wonen: een zonnige woonkamer, en-suite badkamer met bubbelbad en overdekt terras met buitenkeuken. Je bivakkeert hier tussen twee hectare fruitbomen. Midden in de natuur. Weg van de massa. Hier kom je tot rust en kun je gedachten laten stromen. Rondom het huisje zijn verschillende zitjes en een fijne buitenkeuken. Lekker buiten leven en genieten van het zalige Italië.

Genieten

Het ligt aan de rand van het middeleeuwse dorpje Murazzano, tegen de onderkant van de grens van de provincie Cuneo. Dat maakt dat je kunt genieten van alles wat de Piëmonte biedt, maar ook van Ligurië. Dat betekent natuur, zon, zee en strand. In een uurtje rijd je naar kustplaats Genua. Daarentegen ben je ook zo het barokke Turijn. Je wandelt trouwens zo het dorp Murazzano in. Er zijn geweldige restaurants, barretjes en een heus safaripark. De eigenaren Monique en Hermano zijn Nederlands en wonen 20 jaar in Piemonte. Zij wijzen je met plezier de weg. Samengevat, Casa Rea is een plek om echt even uit te loggen van een druk bestaan thuis.

Faciliteiten bij Casa Rea
Tuin
Gerard Klein Bluemink
Gerard Klein Bluemink
4 Oktober 2023
Perfecte plek, perfect geregeld van proeverijen en restaurants, zeer betrokken
Sander van Bellen
Sander van Bellen
2 Oktober 2023
We hebben met een groep wijnliefhebbers en levensgenieters een driedaagse trip door Piemonte gehad georganiseerd door Xandra. Het was een mooi en afwisselend programma. Een aanrader voor iedereen die met een groep een leuke, mooie en leerzame wijnreis willen beleven.
Boy Sluiter
Boy Sluiter
2 Oktober 2023
Samen met 7 andere mannen een fantastische wijnreis beleefd. Het programma dat Xandra samen had gesteld sloot helemaal aan bij onze wensen. Authentieke restaurants, top wijnen en alles van A tot Z geregeld. Het enige dat wij hoefden te doen was puur genieten. En dat is gelukt. Xandra, bedankt voor deze geweldige reis.
Ewald Jansen
Ewald Jansen
24 Augustus 2023
Mijn Italiaanse tante is de persoon die je alles kan vertellen over de fantastische regio Piëmonte.. en hoe eervol is het dat mijn bedrijf op haar website staat vermeld. Grazie mille Xandra! A presto e Saluti 🇮🇹🍷
Mark de Ruijter-Groenewold
Mark de Ruijter-Groenewold
11 Augustus 2023
Vanmiddag even langs geweest bij het huis van mijn Italiaanse tante. Ik wist niet dat ik nog een tante had maar ze is net zo gezellig als de rest van de familie dus dat zal wel kloppen. Natuurlijk kwam er vrijwel meteen wijn een lekkere hapjes op tafel en voerden we een gezellig gesprek. Dit was nog een aanwijzing dat het echt een verre tante is. Wij hebben veel gebruik gemaakt van haar website om ons voor te bereiden op onze vakantie. Nu blijkt ook nog dat ze een heel leuk mens is. De locatie is top, het gaat ook vast goed komen met de drie appartementen die er gaan komen. Wij gaan zeker terug komen in Piëmont en ook bij Xandra (en bij Rolf)
Michiel de Vor
Michiel de Vor
23 Juli 2023
Dankzij Xandra (Tante) hebben wij last minute in het hoogseizoen nog een fijne agriturismo gevonden. Communicatie via whatsapp verliep fijn en snel. Geweldig dat ze je zo kan helpen met inside tips
Severien Jansen
Severien Jansen
4 Juli 2023
Xan kan je alles vertellen over de Piemonte! De mooiste accommodaties voor je vinden, wijproeverijen organiseren, wandelroutes en restaurants aanbevelen etc. Heerlijk om zo’n Tante te hebben in de mooiste streek van Italie. Bedankt voor al je gouden tips!
Noor Osse
Noor Osse
4 Juli 2023
Voor mijn stage zal ik voor 5 maanden naar Turijn verhuizen. Dit is voor mij een flinke stap waar veel voor geregeld moet en moest worden. Via via hoorde ik over Mijn Italiaanse Tante, en heb toen meteen contact opgenomen voor advies. Door Tante Xandra heb ik nu meer duidelijkheid over belangrijke documentatie (bv. Codice Fiscale) die ik nodig zal hebben, wat mij enorm veel tijd en moeite heeft gescheeld. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Bedankt Tante Xandra!
Richard Delfsma
Richard Delfsma
4 Juli 2023
Druk bezig met allerlei instanties en dan is het fijn dat Mijn Italiaanse tante helpt. Super handig en snel antwoord.


Zien

Wilde plannen in Parco Safari Murrazano

Doen

Luieren aan de Bloemenrivièra

Beleven

Outlet shoppen in Mondovicino

Bekijk beschikbaarheid Casa Rea
Beschikbaarheid bekijken
Bekijk beschikbaarheid Casa Rea
Beschikbaarheid bekijken

Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?