Casavabene

Loading Als favoriet toevoegen

Simpelweg genieten ver weg van de massa

Eigen website bekijken
Adresgegevens
Frazione Carnati 22, 12060 Murazzano
Murazzano, CN

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Rust en ruimte
  • Midden in het landschap
  • Eenvoudigweg genieten

Casavabene

Genieten van de rust en ruimte bij Monique en Hermano

Op de grens van Piemonte en Ligurië in de Langhe ligt het pittoreske dorpje Murazzano. Daar hebben Monique en Hermano een plek gecreëerd waar je volledig tot rust kan komen. Midden in de natuur omgeven door rust in stilte. Het huis, in de volksmond Pancia Lunga (de lange buik) geheten, heeft 25 jaar lang op de gastvrije eigenaars gewacht. In 1983 is namelijk gestart met de bouw van het huis, maar nooit afgemaakt. In 2009 hebben zij er een kleinschalig vakantieparadijs van gemaakt met een B&B-kamer, appartement, studio en vakantiehuisje.

Gastvrij

Je krijgt alle aandacht die je maar wensen kunt. Monique en Hermano delen hun favoriete plekjes en laten zien wat de regio te bieden heeft. Er is van alles te doen: wandelen, fietsen, een dagje strand, golfen of naar het safaripark van Murazzano.  Je hebt alle privacy, maar kunt ook aanschuiven bij het ontbijt of een gezamenlijke barbecue. Kortom, een fijne vakantie waar je vol energie weer huiswaarts keert.

Faciliteiten bij Casavabene
Ontbijt
Tuin
Zwembad
Zien

De zee van Varesse in Ligurië

Doen

Een balletje slaan op de green

Beleven

Een dagje naar Parco Safari Murazzano

Genoeg te doen

Wanneer je even weg wilt uit de drukte, is dit een ideale plek om te logeren. Je kunt lekker luieren bij het huisje, maar er ook op uittrekken voor een fietstocht of een wandeltocht. Het dorp Murazzano ligt op 3,5 km afstand. Daar zit een supermarktje, een bakker maar ook een aantal trattoria’s waar je heerlijk kunt dineren.

In de zomer organiseren ze in het dorp het muziekfestival Pomerrigi in Musica. Een reeks concerten op de zondagnamiddag waar muzikanten hun talent laat horen.

Voor degene die van shoppen houdt: Outlet village Mondovicino ligt op steenworp afstand. Mooie merken tegen vriendelijke prijzen. Aanrader als je even wat anders wilt dan het zwembad of natuur.

Bekijk beschikbaarheid Casavabene
Beschikbaarheid bekijken

Populaire accommodaties


Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?