Rana Cantante

Loading Als favoriet toevoegen

Huiselijk boutique hotel waar een gesprek telt.

Eigen website bekijken
Adresgegevens
SP40, Pontetto 12, 14047 Mombercelli (AT)
Mombercelli, AT

Waar word je blij van bij dit logeeradres?

  • Huiselijk en ongedwongen
  • Zijn wie je bent
  • Overal in de buurt

Rana Cantante

150-jarige villa

Rana Cantante is de Italiaanse droom van Joan. Nadat zij 12 jaar een goedlopende B&B in Rotterdam heeft gerund, ontvangt zij nu gasten in haar boutique hotel in Mombercelli in de regio Asti. Een middeleeuws dorp tussen de wijnvelden en hazelnootplantages. Het kleinschalige boutique hotel Rana Cantante ligt in de achtertuin van een wijnmakerij Aresca Vini en aan de rand van het dorp. Zo ben je ver weg van de massa, maar toch niet in niemandsland. De 150-jarige oude villa is omgeven door groen. Fluitende vogels, kwakende kikkers en tjirpende krekels zorgen voor het ultieme buitengevoel.

Rana Cantante

Je kunt kiezen uit vijf verschillende grootte kamers: familiekamers voor vier personen, suites en een appartement met eigen balkon. Elk kamer heeft z’n eigen sfeer. Ze zijn huiselijk ingericht met antiek en interessante snuisterijen. De locatie is daarom wat ongepolijst. Je mag hier buiten hokjes kleuren en denken. Ongedwongen op de loungebank heb je de beste gesprekken met andere gasten over het leven. Zoals Joan zelf zegt: “de sfeer op deze locatie opent harten en zielen”. Of dat nu is met de zon op je bol of bij de openhaard tijdens een frisse winteravond.

Faciliteiten bij Rana Cantante
Ontbijt
Tuin

Ongedwongen

Vanuit Rana Cantante kun je Piemonte ontdekken. Je bent zo in Nizza Monferrato, Asti of Alba. Ook de Ligurische Bloemen Riviera voor een dagje zee is in 1,5 uur te bereiken. Andere aanraders: het plaatselijk kunstmuseum MuSaRo, een wijnproeverij bij de buurman of een stevige wandeling in het bijgelegen natuurreservaat.

Ontbijt is bij een overnachting inbegrepen. Voor de lunch en diner zijn er talrijke restaurants in de buurt. Voor een goed glas wijn kun je het verderop zoeken of gewoon bij het boutique hotel gezellig met Joan of andere gasten het glas heffen.

Populaire accommodaties


Kom als vriend, ga weg als familie

Tante neemt je mee op reis naar Piemonte. Wil je ook haar post ontvangen?